קרחון HINTERTUX אוסטריה
-
מישהוא מכיר או היה או יודע משהוא על הקרחון שמהווה חלק מקומפלקס ה-זילרטל???? תודה עודד -
קרחון HINTERTUX אוסטריה:Reכן, הייתי שם במרץ השנה. יש שם נוף מדהים וגם הדרך לשם מהממת. יש שם משהו כמו 15 מסלולים, בעיקר אדומים. אנחנו הגענו באוטובוס מהעיירה מאיירהופן הסמוכה והסקיפס שלנו כלל גם כניסה לקרחון אבל אפשר לקנות סקיפס נפרד גם בקרחון עצמו. אתה שואל כי אתה מתכנן כבר את החור -
יול עם הילדים לאוסריה - זאלאנו מתעדים לנסוע עם שני ילדים קטנטנים לזאלבאך - אוסטריה. תינוקת בת 8 חודשים וילד בן 2 וחצי. אשמח אם משהו יכול לתת לי טיפים או המלצות לטיולים באזור תודה אמא של ליאורי -
אהיה שם בעוד שבועאהיה שם בעוד שבוע.למען האמת הנסיעה מתוכננת לקרחון סטלבו ולקפרון אבל אני שומע שכדאי לעבור גם בהינטרטוקס ולכן מחפש פרטים בנושא. תודה עודד -
קרחון HINTERTUX אוסטריה:Reהיי דוק !! הייתי בהינטרטוקס באוגוסט 96. למרות הקיץ,ירד שלג מעל גובה 2500 מטר והתנאים היו מצויינים. הקרחון נחשב לגדול באירופה ונבחרות רבות מתאמנות בו.מגוון המסלולים טוב מאוד יחסית לקיץ (כמה אדומים וכחול אחד למיטב זכרוני). נא להזהר מבקעים וחריצים לאורך ה -
תודה. -
אהיה שם בעוד שבוע:Reמקווה שלא פספסתי אותך לפני הנסיעה.. קרחון הינטרטוקס אכן שייך למרחב הזילרטל והוא חלק מהסקי פס של מאיירהופן . כרגע מאיירהופן ''יבשה משלג'' כך שהקרחון הוא האופציה היחידה . הקרחון מתנשא לגובה של 3250 מטרים העליה אליו מבוצעת ע''י מספר רכבלים שמוחלפים בכמה