עזרה בתכנון תקציב - הולנד
-
אנחנו זוג ושני ילדים (4,8) מתכננים בשבוע שני של אוגוסט שבוע בכפר הנופש דה איימהוף, הולנד. ההצעה שקיבלנו כולל טיסות ורכב לשבוע עומדת עלכ-3200 יורו. שאלתי: כמה עלי לתקצב את שאר ההוצאות - אוכל לכולנו לשבוע, אטרקציות כמו אפטלינג, דלק ושאר בזבוזים? -
עזרה בתכנון תקציב - הולנד:Reאורית שלום, נראה לי ``מעט`` יקר 3200 אני נוסע ביולי עם שני ילדים ( 6,9) ובררתי לגבי אוגוסט: אז כפר נופש טוב יעלה 650 יורו רכב כ 350 יורו טיסות סדר גודל של 1500 יורו בכל אופן הוצאות לפי מה שבררתי וקראתי יעלה סדר גודל של 130-170 יורו ליום שילחי לי כ -
עזרה בתכנון תקציב - הולנד:Reאבי שלום, המחירים הם דרך גרייבר וכוללים שני טיולים מאורגנים ליום אשמח מאד אם תוכל לכתוב לי בפורום זה את הלינקים שהזכרת תודה אורית -
עזרה בתכנון תקציב - הולנד:Reבלי כוונת פרסום (בגלל זה ה - EMAIL) אז בקצרה: טיסות:
http://www.lowcost.co.il/default_heb.asp רכב SIXT :
http://www.americanexpress.co.il/ae2/Product.asp?ProductID=1900&CategoryID=1&CardTypeID=4 כפר נופש LANDA GREENPARKS (יש כפרים עם הנחה (1 -
עזרה בתכנון תקציב - הולנד:Reבחירה שלך אבל בואי נניח שטיסות עולות לכם כ2000 $ למשפחה של 4 נפשות בטיסה סדירה (1570 יורו לערך) השכרת רכב לא גדול עולה כ350-400 יורו לשבוע(2250 שקל בערך) נניח שהגעת לסכום של 1950-2000 יורו עבור טיסה+רכב. כל היתר את משלמת עבור הלינה ועבור התווך כמובן -
עזרה בתכנון תקציב - הולנד:Reאבי שלום הזמנת כבר את הטיסות דרך low cost? אפשר לסמוך עליהם? כדאי לפנות שם למישהו מסוים? האם יש תוספות על המחירים המצוינים באתר? תודה -
עזרה בתכנון תקציב - הולנד:Reאנחנו משפחה של 5נפשות יוצאים בתחילת יולי להולנד. מחיר הטיול שסגרנו:טיסה+רכב (מיני ואן)- 3400$ כולל הכל. לינה: שבוע בכפר נופש 610יורו(כולל נקיון+מגבות). שלושה ימים בחווה 200יורו. מתכוונים לקחת 1000 יורו (אוכל+כניסות). -
עזרה בתכנון תקציב - הולנד:Reהמינוס היחיד של LOWCOST היה שאין דמי החזר לפי שיחה טלפונית איתם התברר כי המחיר זול אבל אין דמי ביטול. ואין החזר כספי (א0ילו לא חלקי) במידה ויש ביטול, מכיוון שרציתי כרטיסים שניתן יהיה אופציה לבטל שבוע לפני העדפתי לקנות כרטיסים יקרים מעט יותר. -
עזרה בתכנון תקציב - הולנד:Re100 יורו ביום לא יספיקו לכניסות ואוכל חמישה אנשים. תלכי לכיוון ה-130 -
עזרה בתכנון תקציב - הולנד:Reנסו את המבצע למשפחות של לופטהנזה-שווה! -
לאביביתמהו המבצע למשפחות של לופטהנזה ?? אשמח לשמוע עוד פרטים במה מדובר. תודה מראש! -
לענתאיזה כפר נופש הזמנתם? -
לענת:Reליל-כפר הנופש נקרא Het Verscholen Dorp HARDERWIJK והוא נמצא בצפון הולנד קרוב מאוד לדולפינים ולפארק הקופים. רציתי לשאול:אנחנו מתכוונים לקחת 1000 יורו ל-10 ימים בהסתמך בזה שנאכל רוב הזמן בסופרמרקט כניסה לאפטלינג וכניסות לאתרים קטנים כמו פארק הקופים,דו -
לענת:Reלדעתי 1000 יורו ממש לא יספיקו. הכל יקר. קחו בחשבון לפחות 150 יורו ליום -
לאביבית:Reביררתי לגבי המבצע כל האפשרויות האטרקטיביות שהיו במבצע,אזלו במהירות מה שנשאר כבר לא כדאי -
לתמיסליחה שלקח כ''כ הרבה זמן, רק עכשיו חזרתי לפורום. אז ככה- דוקא אפשר עדיין למצוא מעט כרטיסים, אבל ה''catch'' הגדול הוא במיסי נמל הנורא נורא גבוהים. -
לענת:Reאני מצטרפת לרוב. היינו בקיץ שעבר והכל היה יותר יקר ממה שתיכננו. גם כניסות לאתרים לא גדולים יקרים מאוד ולא תמיד היחס ישר לתמורה. לימור -
עזרה בתכנון תקציב - הולנד:Reאנחנו אמורים לצאת להולנד בתאריך 20/06/2005. אודה לכל מי שיוכל לתת לי פרטים על רכישה מוקדמת של כרטיסים לאתרים / אטרקציות בהולנד. האם ניתן לרכוש בהולנד ? בגרייבר מסרו לי שכנראה הכרטיסים שלהם תקפים רק ל יולי-אוגוסט. שוב - תודות לכל מי שיש ברשותו מידע ואפי