דיסנילנד או דיסניוורלד ????
-
מה עדיף ? אם אנו נמצאים בלוס אנגלס יש טעם לנסוע במיוחד לאורלנדו או להסתפק בדיסנילנד ? -
דיסנילנד או דיסניוורלד ????:Reבקליפורניה יש לדיסני שני פארקים: ''מגיק קינגדום'' הותיק (כמו יורו דיסני) ופארק הרפתקאת קליפורניה. באורלנדו יש 4 פארקים של דיסני: מג`יק קינגדום (דומה לזה שבקליפורניה), מרכז אפקוט, אולפני MGM וממלכת החיות. אין מה להשוות בין כמות ורמת הפארקים וכמובן מגוון הא -
דיסנילנד או דיסניוורלד ????:Reאיך הפארקים של sixflags בלוס אנג`לס? לי אין בעיה עם רכבות הרים, לשותפים שלי לנסיעה (אחי הצעיר, 16 ואבי) מסתבר שיש. לכן חשבנו ללכת על פארק המים שלהם. איך הפארק? האם יותר מומלץ מהדיסני באזור? (אנחנו נבקר גם ביוניברסל..) -
סיקס פלגס ופארקי דיסנינתחיל מהשאלה הנצחית דיסנילנד או דיסניוורלד: אני אפתיע אתכם ואומר שדווקא דיסנילנד קליפורניה, הזעיר לעומת אורלנדו, פארק בן 50 שנה, ריגש אותי יותר. נכון שהוא מורכב רק מפארק קליפורניה (עוד לא נפתח כשהייתי, נשמע על פניו הרבה פחות מעניין) והממלכה הקסומה - אבל -
סיקס פלגס ופארקי דיסני:Reיעל שלום, האם 2 הפארקים (מגי`ק + הרפתקאות) שקיימים בקליפורניה הם באותו מתחם או שלכל אחד כניסה שונה ותשלום שונה? תודה- שירה. -
כניסה שונה וכרטיס שונהכנ''ל, אגב, הפארקים בתוך דיסניוורלד. אם כי יש מן הסתם כרטיסים שמאפשרים מעבר בין שניהם. עם זאת, אין בעיה למלא יום שלם בממלכה הקסומה לבדו - אני הייתי בו מתשע בבוקר ועד חצות, ובקושי הספקתי לנוח לארוחת צהריים באמצע... -
דיסנילנד או דיסניוורלד ????:Reפארק המים של ששת הדגלים מומלץ ומוצלח ביותר. גם פארק המים החדיש של נוט ברי פארם נהדר.