ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה בקשר לתוקף דרכון

פורום צפון אמריקה
    2
    15
    5644
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אני מתכננת לנסוע לארה''ב באוגוסט כשאטוס הדרכון יהיה בתוקף ל-4 חודשים האם תהיה בעיה בשדה התעופה? האם חייבים שתוקף הדרכון יהיה 6 חדשים? האם מישהו בודק את זה בארץ או בארה''ב?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

שאלה בקשר לתוקף דרכון:Re
        as far as i know, and again- as far as I know, the americans are want to see a passport with 6 months on it.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

שאלה בקשר לתוקף דרכון:Re
          דרכון - חייב להיות בתוקף - חצי שנה מתאריך היציאה. אני לא יודעת אם למקומות אחרים - אבל לארצות-הברית - בטוח. גם אני נאלצתי לחדש הדרכון ברגע האחרון - כי תוקפו היה כ-4 חודשים מתאריך היציאה - והסבו את תשומת ליבי לכך. ויזה - לארצות הברית - לעומת זאת - נית
          • עודד
            עודד נערך לאחרונה על ידי

מוטי ואלן אתם לא מעודכנים
            זה כבר לא נכון לגבי ארה''ב לפחות 3 שנים. הדרכון פשוט צריך להיות בתוקף עד מועד היציאה מארה''ב. פעם היה צריך חצי שנה והיום לא. זה בדוק מול השגרירות האמריקאית. גם בשדה התעופה בן גוריון אין צורך בחצי שנה תקפות כדי לצאת מהמדינה. גם זה השתנה. אלן מי שהסב את תש
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

מוטי ואלן אתם לא מעודכנים:Re
              לידיעתך הרבה- עשיתי זאת לפני שנה- במשרד הפנים - בפרוש אמרו לי - (ולא סוכן נסיעות - אני בדרך כלל את הדברים האלה בודקת בעצמי - )- אם משהו השתנה מאז אפריל שנה שעברה - ייתכן - אז אולי אתה תעדכן אותנו בידיעה משמחת זאת ששווה בכל זאת בדיקה.
              • עודד
                עודד נערך לאחרונה על ידי

מה זאת אומרת פקיד ממשרד הפנים הישראלי אומר לך מה נדרש ע''י אמריקאים? הוא לא יודע יותר מסוכן נסיעות וזה גם לא מתפקידו. השאלה הזאת נשאלה גם בעבר והיות והייתי היחיד שידע על השינוי ידידי מוני שגם עונה פה באתר טרח ומצא את זה כתוב באתר השגרירות האמריקאית.
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

לאחר חיפוש ארוך מצאתי באתר השגרירות את הלינק הבא:
                  http://israel.usembassy.gov/publish/mission/consular/Instructions.aspx ונאמר שם ש: Passports A passport must be valid for travel to the United States and must have at least eight months validi
                  • עודד
                    עודד נערך לאחרונה על ידי

למרות שזה גם מידע חשוב אני לא הבנתי מה הקשר של זה לדיון שלנו? המילה Issuance פירושה הנפקה כלומר מדובר פה על זה שבזמן הנפקת הויזה הדרכון צריך להיות תקף לפחות 8 חודשים קדימה אבל הדיון שלנו הוא לא על זה אלא על צורך או לא של הדרכון להיות תקף לשישה חודשים לפח
                    • עודד
                      עודד נערך לאחרונה על ידי

אני מפנה אותכם לקטע שמוני מצטט מאתר השגרירות מספטמבר 2005 למרות שהלינק שהוא נותן לאתר השגרירות לא מגיע למקום הנכון כי הם שינו את האתר.
                      http://www.lametayel.co.il/forums/forum_show.asp?r_id=836045&p=1&f_id=4&partner=
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

אם הבנתי נכון - רשום שם - שאין צורך שהדרכון יהיה בתוקף 6 חודשים מעבר לתאריך היציאה מארצות-הברית - אבל זה אומר 6 חודשים - מינימום - האם אני מבינה נכון? בכל מקרה -אם יש ספק -חידוש הדרכון תמיד מסיר אותו.
                        • עודד
                          עודד נערך לאחרונה על ידי

החוק הוא פשוט. הדרבון צריך להיות בתוקף במהלך שהותך בארה''ב. זה אומר שאם בהגיעך הוא תקף לחודשיים אז פקיד ההגירה לא יתן לך אישור לחצי שנה אלא לחודש למשל. אם את מתכוננת לצאת מעבר לתוקף הדרכון כמובן שאת צריכה לחדש אותו. הרי הם לא תמיד נותנים 6 חודשים ויכולים
                          • ?
                            אורח נערך לאחרונה על ידי

אז - החותמת לחצי שנה - כשאני באה לארצות-הברית - ניתנת משום שהדרכון שלי בתוקף מעבר לחצי שנה. טוב - את זה הבנתי. אבל - האם ניתן לצאת מהארץ עם דרכון שתוקפו פחות מחצי שנה מתאריך היציאה שלי מהארץ.ולא חשוב לאן אני יוצאת.(אגב -מה זה קפוט אני יודעת...אבל
                            • עודד
                              עודד נערך לאחרונה על ידי

האיסור לצאת מהארץ עם דרכון תקף לפחות לחצי שנה גם בוטל. עם זאת עדיין יש מדינות שדורשות שהדרכון יהיה תקף לכך וכך חודשים אבל ארה''ב כבר לא דורשת את זה. דיברתי רק על ארה''ב.
                              • ?
                                אורח נערך לאחרונה על ידי

אין צורך בתוקף של חצי שנה
                                הדרכון צריך להיות בתוקף ביום הכניסה לארה``ב בלבד וזה מדיילת קרקע שבודקת את הדרכונים
                                • עודד
                                  עודד נערך לאחרונה על ידי

אין צורך בתוקף של חצי שנה:Re
                                  לא יודע איזה רדכונים את בודקת אבל זה פשוט לא נכון. הדרכון צריך להיות בתוקף עד יות היציאה מארה''ב. מה שכתבת נכון לויזה ולא לדרכון.
                                  • 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון