חיפוש שורשים ברומניה !
-
להלן אפשרות חיפוש שורשים משפחתיים ברומניה . מה שניתן לעשות הוא להכנס ללינק המצורף , מימין לדף שיתקבל ישנם קישורים יש ללחוץ על הקישור : '' Family Roots '' עולה לכם דף ובו אותיות A - Z יש ללחוץ על האות שהינה האות הראשונה של שם המשפחה אותו אתם מחפשים
אתר הקהילה היהודית ברומניה
-
קברים הולכים ונעלמים...שלום לכם מנהלי וגולשי הפורום! הורינו וסבינו הגיעו מארצות תבל אל ארץ ישראל והשאירו מאחוריהם את סבי סבינו אשר קבורים להם בחלקות קבר שוממות ומתפוררות שם בגולה. אני כשלעצמי חיפשתי ועדיין מחפש את שורשי ברומניה, ובביקורי שם מצאתי את עצמי משוטט בכמה בתי אלמין -
כ''כ נכון, כ''כ עצובגם אני הייתי לפני כמה שנים ברומן , בבית הקברות היהודי ועמדתי לפני הקבר של סבא שלי (שאותו כלל לא הכרתי)ולפני סבתא רבא שלי ועוד בני משפחה ובקושי הצלחתי להגיע לקברים כי המצבות נפלו והיו מונחות על קברים אחרים. מה שעוד יותר עצוב, שמי ששומר על בית הקברות היה א -
חיפוש שורשים ברומניה !:Reדודו ערב טוב ברצוננו להגיע לבוקרשט באמצעות טיסה לתורכיה ומשם רכבת לרומניה. האם הדבר אפשרי ואם כן באיזו דרך? גלשנו לאתר הרכבות של רומניה דרך הלינק שנתת בפורום אך האתר אינו ידידותי ולא ניתן להבין משם כיצד להגיע. -
חיפוש שורשים ברומניה !:Reדודו ערב טוב ברצוננו להגיע לבוקרשט באמצעות טיסה לתורכיה ומשם רכבת לרומניה. האם הדבר אפשרי ואם כן באיזו דרך? גלשנו לאתר הרכבות של רומניה דרך הלינק שנתת בפורום אך האתר אינו ידידותי ולא ניתן להבין משם כיצד להגיע. אודה לך אם תעזור לנו בתודה מראש קרין -
חיפוש שורשים ברומניה !:Reשלום קרין ראשית אין בעיה להסתדר עם אתר הרכבות הרומני יש אפשרות לקבל גרסה באנגלית, רק שנכון לעכשיו ניסיתי לפתוח את הלינק של לוחות הזמנים והוא לא נפתח!!! לעצם שאלתך... יש אפשרות להגיע מאיסטנבול לבוקרשט שברומניה בשני דרכים: * דרך אחת היא לקחת אוטובוס, כפי
אתר רכבות אירופאי כל שהו ...
European Railway Timetables -
הודעה לקרין & דרורשלום קרין ראשית אין בעיה להסתדר עם אתר הרכבות הרומני יש אפשרות לקבל גרסה באנגלית, רק שנכון לעכשיו ניסיתי לפתוח את הלינק של לוחות הזמנים והוא לא נפתח!!! לעצם שאלתך... יש אפשרות להגיע מאיסטנבול לבוקרשט שברומניה בשני דרכים: * דרך אחת היא לקחת אוטובוס, כפי
אתר רכבות אירופאי כל שהו ...
European Railway Timetables