רומניה באפריל?
-
מחפש מידע על האקלים ברומניה באפריל (=פסח). כמו כן, אם יש למישהו המלצות על מסלולים, אני אודה מאוד על לינק או משהו דומה. תודה. -
רומניה באפריל?:Reאהלן רן - מזג האויר ברומניה בכללי בחודש אפריל הוא בערך מה שקורה אצלנו בארץ בחורף בסביבות ה: 13-16 מעלות ביום ו: 3-6 מעלות בלילה, החורף ברומניה בתקופה זו חלף כבר השלגים מתחילים להתמוסס, ישנן בעיות בדרכים מסוימות ברומניה כאשר עם התמוססות השלגים יחד עימם ג
ארגון עצמאי לתיירות כפרית ברומניה
ארגון לאומיל תיירות כפרית ברומניה -
אתרים נוספים על רומניה -
רומניה באפריל?:Reקודם כל תודה. יש לי 10 ימים (כולל טיסות והכל). כיוון שכך, אני מעדיף לשכור רכב. הטיול הוא בסגנון תרמילאות ''מצ`ופר'' - חוסכים, אבל לא עד כדי הכלבות. מוקדי העניין הם טבע ונוף, עם עדיפות ברורה לנוף הררי ומושלג, אגמים וכו`. מוזיאונים, בתי קברות עתיקים וכ -
אתרים נוספים על רומניה -
רומניה באפריל?:Reאין בעד מה...עד חצי המלכות... אז ככה 10 ימים... הוספתי לך כאן לינק השכרת רכב מאת Yahoo , בנוסף גם אתר הבית של נמל התעופה אוטופן בבוקרשט {ישנם 2 נמלי תעופה בבוקרשט - אוטופן לטיסות בינלאומיות ונמל תעופה בנאסה לטיסות פנימיות}. מה שכדאי לך הוא לפשפש באתר ש
השכרת רכב ברומניה - Yahoo
אתר הבית של נמל תעופה אוטופן בבוקרשט -
תשלח לי מייל ואני אשתדל לעזלעזור עד כמה שאוכל. דודו -
רומניה כהלכהצור קשר טלפוני או באי-מייל עם נהג/מדריך יהודי דובר עברית שיסייע לך.זה יותר בטוח וזול מהשכרת רכב: וולנטין גלוטר 00-40722-724037 [email protected] אמור שהיפנה יודה מפורום אירופה. זה יסייע באמינות ובמחיר. -
רומניהאני מעדיף לשכור נהג מקומי עם רכב.זה אפילו יותר זול ובטוח מהשכרת רכב שם. בגדול,המסלול הנופי העיקרי הוא: הרי הקרפטים ועיירות הסקי והנופש סינייה,בושטן(הרכבל הכי נופי ויפה),פרידאל,בראשוב(העיר העתיקה),פויאנה-בראשוב(עיירת הסקי הבינלאומית),בראן(טירת דראקולה), -
תודה יודה וסול.לגבי נהג מקומי - אנחנו מתכננים לטוס 4 אנשים - יחד עם נהג כבר צריך טרנזיט... אגב, פרט נוסף ששכחתי - רצוי לכלול טרקים וטיולי יום. אשמח להמלצות. -
תודה יודה וסול.:Reלא בהכרח. צור קשר עם גלוטר והתייעץ איתו.הוא מדבר עברית-ישראלית(התגורר בעבר בישראל),ויוכל להתאים את הרכב והמסלול המתאים. זה יותר זול ובטוח מהשכרת רכב. -
תודה יודה וסול.:Reטרקים מקובל לעשות באזור טראנס- פגאראש ואגם בילאה, פרידאל ,סינייה ובושטן שבהרי הקארפטים(שם הרכבל מעלה לתצורות נוף מיוחדות שניקראות בבלה והספינקס).למעלה בבושטן יש גם מסלולי הליכה לצלב הגדול ולמפל,ומסלולי-הליכה נוספים. מפה מתאימה ניתן לקבל במשרדי התיירו -
רומניה באפריל?:Reאם מעניין אותך, אפריל אמורה להיות עונה טובה לאיזור הדלתא של הדנובה, יש ם הרבה ציפורים מעניינות ובכל אופן האיזור אמור להיות יפה בלי קשר. עיר שאני די נהניתי בה והיא יפה, יש בה הרבה סטודנטים ומקומות בילוי (אם זה מעניין אותך) היא העיר קלוז` ואפשרות אחרונה -
רומניה באפריל?:Reיצא לי לעשות כמה טרקים ברומניה שחלקם בהרים ויתכן שאם יש שלג יהיו חסומים או שהרכבלים לא יפעלו. יש שמורת טבע שנקראת רטזאט/רזטאט (אני לא סגורה על זה) לא הייתי שם אבל פגשתי אנשים שהיו ואמרו שמבחינת בע''ח וטבע ממש שווה... באופן כללי שווה לך לעיין בלונלי פלנט -
רומניה באפריל?:Reלרן שלום ! א. אין לי נסיון לגבי טיול באפריל ( שלגים -דרכים וכד` ) . ב.יש כבר לינק עם עצות וטיפים מהטיול השני שלי ..(.אבל זה הטיול שאתה שומר לפנסיה ) . ג. מצטרף לעצת האחרים ..לך על נהג + רכב יהיה יותר זול , יותר נוח ( ראה הערות לגבי השפה! )ו