שהיה מקסימלית בארה''ב כתייר
-
יש לי ויזה. רציתי לדעת האם יש הגבלה לפרק הזמן שאפשר לשהות בארה''ב כתייר. אם אני אומר בשיא הכנות לפקיד ההגירה שאני מתכוון לטייל בארה''ב 9 חודשים הוא יאשר לי את זה? ואם לא - האם אפשר לצאת לקנדה ולהיכנס בחזרה ואז לקבל אישור לעוד תקופה ארוכה קדימה? -
שהיה מקסימלית בארה``ב כתייר:Reפקיד ההגירה נותן לך מקסימום חצי שנה. כבר קרו מקרים (בודדים) של מתן אשרת שהייה לפרק זמן קצר יותר. עליו להשתכנע שאין בכוונתך לעבוד או להשתקע בארה''ב באופן לא חוקי. כדי להאריך את אשרת השהייה אפשר לעשות מס` דברים: 1. הנוהל המסודר הוא למלא טפסים (אותם ניתן
הארכת אשרת שהייה -
שהיה מקסימלית בארה``ב כתייר:Reתודה רבה על המידע. השאלה היא האם פקיד ההגירה, כאשר אחזור מקנדה, לא יראה במחשב שזה עתה סיימתי ביקור בן חצי שנה בארה''ב ויאסור עלי כניסה נוספת. אין לי מושג איך זה עובד והאם הם מסתכלים על דברים שכאלו... -
שהיה מקסימלית בארה``ב כתייר:Reאכן כן. עליך לשהות מספר חודשים בקנדה לפני שאתה מנסה לחזור לארה''ב. פקידי ההגירה בארה''ב לא עד כדי כך טיפשים... אלעד. -
שהיה מקסימלית בארה``ב כתייר:Reאנחנו טיילנו בארה''ב ובקנדה כשבעה וחצי חודשים (משפחה עם קרוואן). פעמיים יצאנו לקנדה. בפעם הראשונה זה היה במערב היבשת וכשחזרנו מקנדה לארה''ב נותרו לנו עוד שבועיים עד סיום תוקף האשרה. עברנו דרך הבוטקה של משטרת ההגירה. הפקיד בעצמו הציע לנו לעזוב את ארה''ב -
שהיה מקסימלית בארה``ב כתייר:ReYou had a registered RV under your name and looked like on a long family trip, that makes a big difference -
שהיה מקסימלית בארה``ב כתייר:Reאבל עדיין היינו תיירים עם יכולת פוטנציאלית להשתקע. בסך הכל אמרנו ת`אמת ולא נראנו חשודים.