מזל טוב ליוחנן !!
-
סופסוף,אחרי שלושים ומשהו שנות ילדות,נולד ליוחנן עולל קטן וחמוד(שעוד לא ראיתי אותו). שמועות אומרות שכבר מעכשיו התינוק שוכב במיטה מוקף בקוביות קרח,ככה שיתרגל.. שוורץ -
תתחדש יוחנןמזל טוב לילד הגדול ולאשתו על החבר החדש במשפחה. שיהיו לילות רצופי שינה וימים עמוסי חוויות. יאאלה שוורץ מתי אתה מתבגר ? אלון -
מזל טוב ליוחנן !!:Reמזל טוב יוחנן, פרה ורבה כמו פתיתי השלג המופלאים, אליהם בטח תתגעגע מספר שנים. בבי -
מז''ט להולדת הגוזל. -
מז``טעוד חמש שנים על המדרונות. -
מזל טוב ליוחנן !!:Reאכן, המון מזל טוב, ונסה לחכות עם קוביות הקרח! שמעתי שקרח מרוסק (אבל רק אחרי גיל חודשיים) מכין יותר טוב לסקי! -
מצטרף לאיחולים!!יוחנן - המון המון מזל טוב. (אפילו שאני רק דוד, ויש לי עוד לפחות הרבה שנים עד שיהיו לי כאלה משלי...) -
מזל טוב ליוחנן !!:Reיש לנו אחיין חדש במשפחה !. אבל רק אחד מביננו קם בלילה להאכיל אותו ....כמה כיף להיות דוד , כל הפוצי מוצי בלי השקי קקי . שיהיו לך ימים מאושרים ,תקפיד לצלם הם גדלים היום הרבה יותר מהר מפעם ואם חושבים על התזמון אז שיחקת אותה ובגדול , עד לחורף הבא גוניור יהי -
טיפ השבוע - ליוחנן:Reתתקרב שלא ישמעו , כשיש ילדים בבית אפשר ללכת ולקנות לעצמך מלא צעצועים ,בייחוד חשמליים כאלו על שלט ועם גלגלים ואורות ,אתה יודע ,וכשזה ''למען הילד'' אף אחד לא משחרר מילת ביקורת...תנצל את זה לפני שהוא יקלוט את הקטע ויקח לך את הצעצועים ....
ההבדל בין -
תודה !נכון, העיתוי הפתיע גם אותי. העולל נולד כחודש וחצי לפני הזמן הצפוי (למה החיפזון?). ''אל תמהר לצאת אל רגע האמת'' (ריטה). קטנטן- 2.2 ק''ג של פוטנציאל לסקי. יוחנן -
לפני שסוגרים...את מסכת האיחולים שיהיה באמת מזל טוב... קח שנתיים לגדל אותו ואז להכניס אותו לשגעון השלג.. שוב מזל טוב ! -
הילד חכםהבין שעוד חודש וחצי כל ימי ההולדת שלו מפספסים את עונת הסקי. אז הוא הקדים ועכשיו יש לו מה לבקש למתנת יום הולדת. -
אני לא יודע לקרוא...מישהו יתרגם לי את מה שאלון כתב לי?! הצלחתי לקרוא רק את השם שלי ועוד איזשהו משפט פולני שבפעם הראשונה שמעתי עליו... -
הילד חכם:Reהוצאת לי את המילים מהפה איתן
.
תמונה משגעת ותינוק משגע ..בייחוד עם הכובע .
אני מקווה שלא תשארו בפגיה יותר מדי זמן ,אבל מנסיוני חוסר ''הצפצופים'' והשקט של היום שאחרי החזרה הביתה רק גורם להם לא להרדם בלילה ...תכין קלטת עם רעשים של מוניטור לב זה יעזור -
תודה !:Reאיזה תמונה מרגשת! הרבה מזל טוב ונחת! יוחנן אז כפי שאמרתי מזמן בהשראתך החלטנו על אוסטריה ןחזרנו מחופשה מדהימה בSEEFELD, אז שוב תודה ותהנו מחוית ההורות, מיכל -
בבי הגזמת!למה מספר שנים ללא פתיתים? אם התרחבה המשפחה נגמרו החיים? יש לי כבר שלושה, ואנחנו התמדנו עד היום לאפסן אותם ולנסוע. (הגדול בן 10) שנה הבאה נצטרך כנראה לבלות בסקי משפחתי... גם הם מתחילים לדרוש מהלבן הממכר הזה. ביי יפעת נ.ב מזל טוב ליוחנן