הצטרפות לקבוצת רופאים
-
בקבוצת רופאים הנוסעת ל- Tignes צרפת 17-24.1נותרו מספר מקומות.מי שמעוניין להיצטרף יתקשר ל: אמנון 056-242820 -
הצטרפות לקבוצת רופאים:Reמישהו מוכר אוטו של רופא?? זה כולל גם דיאגנוזה של הלבלב הפוסטריורי?? יש ראיון קבלה לקבוצה לפני?? אני סתם איש חביב שלא מחפש ''מותגים'' לנסוע איתם ! -
הצטרפות לקבוצת רופאים:Reואם אני מתמחה ? אפשר ?? -
? ואיך היחס לרואי חשבון -
? ואיך היחס לרואי חשבון:Reמתארגנת קבוצת רואי חשבון לביקורת סיפרי המעלית של Ciampinoi -
לאלון- השתלמות לרואי חשבוןהרגע ראיתי טופס של דיזנהויז על השתלמות לרוא''ח בוילאר שבשוויץ. חבילה כוללת B.B עלות 1145 יורו מלון 4 כוכבים. אבל נראה לי שיהיה קשה לשכנע את מפקח המס בנחיצות הנסיעה. -
לאלון- השתלמות לרואי חשבון:Reמספיק לי שני רואי החשבון שנוסעים איתי לסקי, מלון מלא ברואי חשבון יכול להרוס מצב רוח של ה- .G.O הקופצני/ת ביותר שיש בקלאב מד. ודרך אגב ספרי גונדולת ה- Ciampinoi שבסלבה בוקרו בקפידה במרץ 2003, והתגלו כמדוייקים ואמינים ביותר (חמסה חמסה). אלון -
לאלון- השתלמות לרואי חשבון:Reזכרונותיי מהצ`אמפינוי-בקרוב הספר ! -
חבר`ה די לצחוקיםזה רציני ! דרך אגב, בעקבות העיצומים אז החלטתי ל''שחד'' את עובדי המדינה. יוצאת קבוצה של עובדי משרד הפנים (כולל דרכונים), עוד קבוצה של עובדי ביטוח לאומי (כולל הקצבאות) ולפינלה את כל אנשי משרד האוצר.. מהו אתר הסקי הכי נידח ? נזרוק אותם שם ושלא יחזרו !! -
רו''ח, רופאים ועורכי דיןבעלי מקצועות חופשיים (אגב, גם מהנדסים, אדריכלים וכו`) יכולים למצוא כנס מקצועי בחו''ל, לצאת אליו, ואז כל העלות נחשבת כהוצאה מוכרת, כלומר יורדת מהברוטו ולא מהנטו. זאת הסיבה שחברות הקי מארגנות כנסים שכאלה. כמה אנשים באמת יגיעו להרצאות? זה כבר עניין אחר, אבל -
אין מצבדורון למעט כנס רואי החשבון השנתי באילת שכולל הרצאות מקצועיות רבות, אין שום נופש לגביו שלטונות המס יאשרו את ההוצאה כמוכרת שכן היא לא ''הוצאה בייצור הכנסה'' ולא עומדת בשום מבחן להתרה במס. ההתארגנויות של ארגונים מקצועיים נעשים על מנת לחסוך מהיתרון שבגודל ומ -
אין מצב:Reכוונתי היא שאי אפשר ''לצרף'' את הוצאת הסקי המשמעותית והאוטונומית להוצאת הכנס/הרצאה. -
אין מצב:Reוגם אז תישאל השאלה אם ההוצאה הונית או פירותית. אבל אפשר לפתוח סקימולטור או חנות ציוד ואז ניתן לסוע בכיף כשמס הכנסה מממן 50% -
אתה לא רק תמים,אתה גם נאיבי*רמי הויברגר למלכת הולנד בביקורו בארמונה. -
אתה לא רק תמים,אתה גם נאיבי:Reאם אתה יודע אחרת אל תספר לי ואל תספר כאן (ודרך אגב ישראלים, גם אלו שאוהבים לספר, לא תמיד עשו).