ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

גלישה עם תיק ? גב כן או לא

פורום סקי וסנובורד
    10
    20
    3795
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

מה דעתכם ? הייתי מעונחחן לקבל רשמים , פטנטים מה לשים בתיק אם בכלל תודה מראש
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

גלישה עם תיק ? גב כן או לא:Re
        לגבי מה לשים בפנים יש לצ`ארלס הרבה מה להמליץ לך באחת מהודעותיו... אך נקודה חשובה: תיק כבד וגדול יכול להפריע בישיבה על הרכבל ובמקומות רבים תידרש להסירו ולהניחו על ברכיך כדי למנוע התפסותו בחלקי המושב וכדומה...
        • smatang
          smatang נערך לאחרונה על ידי

דברים שכדאי לשים בתיק גב, לפי סדר חשיבות (לדעתי): 1. ביגוד עליון חם נוסף (פליז) אפילו אם בבוקר השמיים כחולים. 2. הרבה מים. 3. מברג או כל כלי אחר המתאים לציוד עליו אתה גולש. 4. מפה של האתר. 5. קרם לפנים עם מקדם הגנה. 6. שפתון עם מקדם הגנה. 7. בקבו
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

באופן עקרוני אני נגד גלישה עם תיק. אני לא נותנת לחניכים שלי להגיע עם תיקי גב לשיעור מכיוון שזה מוציא משיווי משקל ומשנה מעט את מרכז הכובד של הגוף. אם אתה גולש מתחיל, לדעתי לא מומלץ לגלוש עם תיק. לגבי גולשים ותיקים, כל אחד עושה מה שמתאים לו. אם אתה כבר לוק
            • Alon
              Alon נערך לאחרונה על ידי

אני אוהב לגלוש עם תיק ושם בו בד''כ: 1. ביגוד - ביום שאני יוצא עם 3 שכבות אין לי ביגוד לשים בתיק והוא משמש לעיתים לאיפסון השכבה האמצעית אם מזג האויר או אני מתחמם. ביום שאני יוצא עם 2 שכבות אז אמצעית פוטנציאלית בתיק. 2. מים - לא הרבה. טוב שיש אבל ניתן לקנ
              • yuval111
                yuval111 נערך לאחרונה על ידי

כן
                אני גולש עם תיק שבו יש שקית שתיה, וזה הדבר העיקרי, אם אתה לא רוצה תיק כבד אז שים בו רק מים. בזמן הגלישה מזיעים המון ומאבדים לא מעט נוזלים, הבעיה היא שלא מרגישים את זה מכיוון שהרוח מנדפת את הזיעה במהירות, כך שאם אין לך מים זמינים בתיק (או צינורית שתייה) את
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

אני דווקא נגד משקה אלכוהולי בתיק לחימום מצב הרוח. בדרך כלל אין בעיה לשתות בירה אחת או כוסית יין עם ארוחת הצהריים, אבל כן יש בעיה ''לתדלק'' וויסקי, קוניאק או רום על קיבה ריקה במהלך היום. כשקצת מאבדים נוזלים והקיבה ריקה משקה עם אחוז אלכוהול גבוה ''עולה'' מי
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

כן:Re
                    איך אתה מונע מהמים לקפוא בצינור השתייה? אני נושף את המים בחזרה למנשא ואם ממש קר מחזיק את הצינור בתוך התיק. השנה חשבתי לנסות להוסיף קמצוץ מלח. חיסרון - הטעם עלול להיות מחריד. יתרון - החזר מלחים לגוף והורדת הטמפרטורה בה המים קופאים.
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

זה תיק תיק:Re
                      גם אני גולש קבוע עם תיק ואפשר לראות אותו מציץ בכל התמונות שלי. אני בעד הקונספציה של אלון לגבי הזווד . בתיק יש לי תמיד : 1.מצלמה (וידאו או סטילס) 2.משקפי שמש לשעות המנוחה 3.מחממי ידיים/חזה חד פעמיים 4.חטיפים למינהם 5.מים מים מים 6.שמיכה טרמית 7
                      • שוורץ
                        שוורץ נערך לאחרונה על ידי

מתחת למעיל!
                        אני גולש עם תיק מים שמיועד רק למים ואין בו יותר מדי מקום לדברים אחרים למעט פיצ`יפקעס קטנים כמו ארנק,מפתח וטלפון(והסיגריות המיותרות של ברק..) .התיק נמצא מתחת למעיל כך שהמים נשארים בטמפ` של 37-40 מעלות. צינור השתייה מבודד ומצוי גם הוא בתוך המעיל באופן נגיש
                        • ענת
                          ענת נערך לאחרונה על ידי

תיקRe
                          לפני שנתיים כאשר בעלי לא הצטרף לחופשת הסקי ''נאלצתי'' לסחוב את התיק בעצמי. בתיק היו מים,גוגלס/משקפי שמש,קרם הגנה. שנה שעברה כאשר שוב לא לקחתי את בעלי שישמש כסבל(-: התחלתי לגלוש עם תיק ביום הראשון, אבל תוך כדי גלישה העיר לי מדריך סקי מיקרי שעדיף לי לגלוש
                          • udibar13
                            udibar13 נערך לאחרונה על ידי

תיקRe
                            חשוב לשים לב לא לקחת מברג רגיל (בצורת עפרון אם תירצו) אלא מברג מתקפל ללא זוויות חדות שעלול לפצוע במהלך נפילה.
                            • yuval111
                              yuval111 נערך לאחרונה על ידי

כמו שצ`אררלס אמר, לשתות הרבה ואז המים לא קופאים... הבעיה העיקרית היא בפייה של הצינורית, כך שאותה אני שם מתחת למעיל... הרעיון של המלחים נחמד, לא חשבתי עליו, אבל אפשר לשים גם איזשהו משקה איזוטוני וכך תקבל גם מלחים וגם טעם טעים....
                              • ?
                                אורח נערך לאחרונה על ידי

הבעיה עם משקה איזוטוני שהוא מכיל כל מיני דברים (למשל ממתיקים) שלא ניתן לנקותם בקלות, ואז השקית תיהיה דביקה ומגעילה לאחר שימוש מועט.
                                • רק לבן
                                  רק לבן נערך לאחרונה על ידי

עם תיק
                                  בעל פרופיל נמוך (צמוד לגב). ובתוכו: מים, לדרמן, קרם הגנה, משקפי שמש, כפפות חמות פחות ( אני לרוב מתחיל עם הכפפות החמות יותר וכל השכבות), מפת האתר, מכשיר רדיו, מצלמה, טלפון וחטיפים. בכיסים: שפתון, ארנק קל ודק, מפות (2), סקי פאס ותיקתק או מסטיקים וכומן טי
                                  • ?
                                    אורח נערך לאחרונה על ידי

take a look at this baby
                                    for $85

Camel Back
                                    • איתן סלווה
                                      איתן סלווה נערך לאחרונה על ידי

כמה מיים אתם שותים?
                                      אם שותים הרבה בארוחת הבוקר , עוד קצת בסביבות 11:30 על ההר, ובערך ב 13:30 בארוחת הצהריים זה לא מספיק? שווה להסחב יום שלם עם מיים שמשקלם רב?
                                      • ?
                                        אורח נערך לאחרונה על ידי

take a look at this baby:Re
                                        אני לא כל כך אוהב את המוצרים של גמלגב. השקיות שלהם מפתחות עובש בקלות רבה. לעומת זאת, השקיות של שורש ממש מעולות - אני משתמש כבר שנתיים בשקית בערך פעם בשבוע, מרוקן היטב משאיר פתוח לייבוש ואין שום סימני עובש (זאת לעומת הגמלגב שצריך לשמור במקפיא כדי למנוע עוב
                                        • ?
                                          אורח נערך לאחרונה על ידי

דבר הפיזיותרפיסט
                                          הכל טוב ויפה. במשך הקריירה טיפלתי בלא מעט ספורטאים או מטיילים שנפלו על משהו: אגרוף של עצמם, מצלמה בכיס, מקל וכדומה. הנזק המיידי הוא חבלה לצלעות - בין חבורה לשבר, תלוי בנסיבות. אני גולש עם מצלמה קטנה בכיס ותיק על הגב ומודע לכך שזה יכול לשבור לי משהו. ו
                                          • mat_g
                                            mat_g נערך לאחרונה על ידי

כמה מיים אתם שותים?:Re
                                            שווה להסחב עם מים וביגוד חם נוסף בתיק, ולו רק למקרה שנתקעים על ההר בגלל מזג אוויר גרוע או בחירה רעה של אוף-פיסט. כמובן שחוש אחריות מפותח יכול להקטין את הסיכוי שדבר כזה יקרה.
                                            • 1 / 1
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון