האם הקרנבל באמת שווה את זה?
-
בכל צורה שאני לא מסתכל על זה ומנסה לתכנן את הטיול, יוצא שתאריך הקרנבל השנה - תחילת פברואר - פשוט דופק לי את העסק. אני מתכוון לנחות בסנטיאגו בתחילת דצבמבר ולנוע דרומה במסלול המקובל עד אושוואיה. ממה ששמעתי אני חושב שיש הרבה מה להתעכב בפוקון ובמיוחד בבארי -
כןזה אמנם גם תלוי במזל(שאיזה ברזילאי לא יגנוב לך את המצלמה), אבל אין ספק ששווה. בעיקר בסלוודור ואם בא לך להשקיע אז אומרים שמצעד המנצחות זה דבר מדהים. זה משהו שונה לגמרי מכל הטיול ונותן קצת ''חופש'' מכל הטרקים(אם אתה עושה), הקור, האינדיאנים וההרים המושלגים. -
לא בדיוקהקרנבל זה דבר נחמד הייתי בצפון בבהיה - היה נחמד. משאיות שמפוצצות מוסיקה מעצבנת - שירים מגעילים שחוזרים על עצמם כמו שטיפת מוח. מליוני אנשים ברחובות ככה שזה סופר בלאגן. החוויה מגניבה כי זה ''קרנבל'' - זה מגניב שאתה שם אף מאחד מהחברה בארץ לא. זה משהוא ש -
האם הקרנבל באמת שווה את זה?:Reאם אתה ממש בונה על הדרום אז חבל לוותר על רובו ולהפסיד את כל מה שיש לאזור זה להציע רק בשביל הקרנבל לדעתי ברזיל מדינה מאד מיוחדת אבל הקרנבל הוא לא הכל אני הייתי מוותר עליו ומשקיע את הזמן והכסף בדרום ולאחר מכן מגיע לברזיל -
תודה רבה לכולםאני חושב שהגעתי להחלטה שלי ואני אוותר עליו. אולי יצא לי בעתיד להגיע לברזיל בדיוק בזמן הקרנבל בשביל לטעום גם ממנו
שוב תודה. -
האם הקרנבל באמת שווה את זה?:Reאם אתה עם הרגשה שההגעה לברזיל במיוחד לקרנבל הורסת לך את הטיול, ואתה מפתח ציפיות מוגזמות, אז אולי תתאכזב. את הקרנבל חוגגים כל הלטינים, ולא רק בברזיל. אז אם לא יוצא לך אתה יכול לברר איפה חוגגים אותו במקום מעניין, ואז גם לך יהיו חוויות מהקרנבל. הקרנבל בעיניי -
יש קרנבלים לכל אזורבמהלך השנה. והם בסגנון של הקרנבל בסלואדור, עם המשאיות והלהקות שמופיעות מעליהן- טריו. חברים ברזילאים המליצו לי על ה-carnatal, שמתרחש בעיר חוף צפונית לרסיפה שנקראית natal. אתה יכול לעשות חיפוש ולמצוא את התאריכים לשנה הזו. זו עיר מזהימה לפי הסיפורים ויש לה ח -
תודה רבה לכולם:Reמסלול הטיול שלי דומה לשלך רק שאני נוחת בצ`ילה ביום חמישי הבא, וגם אני מוותר על הקרנבל מסיבות דומות. לי אישית לא נראה כדאי לשגע את כל הטיול בגלל אירוע כלשהו. -
יש קרנבלים לכל אזור:Reנגה וכולם אתם מקסימים. תודה לכולכם שאחרי שחזרתם אתם מקדישים את הזמן... אבל גם לי עולה השאלה: האם הקרנבל שאת ממליצה עליו משתווה לדבר האמיתי??? אני מתחילה לטייל בתחילת פבואר מה שמשאיר לי פחות משבוע לפני הקרנבל האם זה מספיק? התכנון שלי הוא להתחיל בקרנבל ל -
שוב תודה
כמו שאמרתי - עזרתם לי מאוד להגיע להחלטה... תודה. -
הצעה לעינתאם את טסה בתחילת פברואר, אז מה שאת יכולה לעשות זה לעשות עצירה של שבוע בריו ולהמשיך לארגנטינה עם אותו כרטיס טיסה. וכשאת בריו את יכולה לקנות כרטיס למצעד המנצחות, בבנק (מוזר אבל שם קונים את הכרטיסים), ולסוע לקרנבל באורו-פרטו, נסיעה של 8 שעות באוטובוס, מקום ש -
שקט?! לא בקרנבל..אבל (ואולי דווקא גם בגלל) אדייייייייייייייייייייייייר
http://www.lametayel.co.il/forums/forum_show.asp?f_id=6&r_id=565222&p=5&partner= -
נגה תודה...נגה תודה העלת נק` שלא חשבנו עליה... אבל האם זה אפשרי ומה הפרוצדורה??? מה מאין עצירת ביניים בברזיל??(שתמשך 5 ימים=תקופת הקרנבל) ומשם להמשיך לארגנטינה עם אותו כרטיס???. יש לך מושג עד כמה זה יכול לייקר את עניין הטיסה? -
הצעה לעינת:Reנגה איפה אורו-פרטו נמצא\ת מה זה עיר עיירה? בברזיל??? התקופה שיש שם קרנבל זה במהלך הקרנבל הרשמי?(שמתחיל השנה ב5/2/04) מה האופי של הקרנבל שם? -
הצעה לעינת:Reהיי אומנם אני לא נוגה, אבל תסתכלי בקישור ששמתי. זה להודעה ממש ארוכה שעונה על הששאלות ששאלת ויותר, על הקרנבל באורופרטו - אופי, עיתוי, מיקום וכו.. -
DD לא שמת קישור... מחכה לקישור תודה -
D:Reלי מופיע כאילו כן שמתי בכל אופן, תדפדפי פה בפורום הזה להודעות מתאריך 8/10/04 (שעה 20:33) ''אורו פרטו 1/3, 2/3, 3/3'' -
D תודה -עינת -
בכיף
אם יש לך בממקרה עוד שאלות תרגישי חופשי למייל.. תבלי
-
בכיף :):Reלא ממש השארת מייל.... מהווה בעיה קלה...