אורטיזיי - שאלה לצ`ארלס
-
כתבת כאן בפורום שהשנה צפויה לפעול רכבת כבלים תת קרקעית חדשה שתחבר את איזור ואל גרדנה -ישירות בין סלבה , סנט כריסטינה ואורטיזי.... לא ממש הבנתי מה זאת הרכבת הזאת ובכלל,האם תוכל לפרט יותר למי שממש לא מכיר את האיזור - מה בדיוק הולך שם. אנחנו נישן באורט -
לא צ`ארלס אבל אנסה לענותעד עכשיו החיבור בין אורטיזי לסלבה היה ברכב או באוטובוס. מהשנה יהיה אפשר להשתמש ברכבת תת קרקעית שתחבר בין האתרים בנסיעה של כ-5 דקות. אפשר יהיה לעלות עם ציוד הסקי. שיפור משמעותי. -
אורטיזיי - שאלה לצ`ארלס:Reגם אני אינני צ`ארלס הייתי לפני שנתיים באורטיזיי. יש אוטובוס שעולה 1 יורו לכל השבוע שנוסע בין העיירות. וניתן בקלות להשתמש בו כדי לעלות ברכבלים שב 3 העיירות. -
אורטיזיי - שאלה לצ`ארלס:Reרק אוסיף לעיניין הצורך להתנייע בין העיירות. אורטיזי אינה מחוברת בגלישה או במעליות לאיזור הגלישה העיקרי של ואל גרדנה וכן למתחם הסלה רונדה ולכן הרכבת משפרת (ככל הנראה) משמעותית את הגישה לגלישה של הלנים באורטיזיי אלון -
val gardena ronda expressהרכבת התת קרקעית החדשה מקשרת שני אזורי גלישה.צמפינוי (עם המסלול המפורסם ססלונג) ואזור SECEDA ו- COL RAISER מבחינתך זה אומר שניתן לקחת את המעלית ל SECEDA ולגלוש עד סנטה קריסטיאנה שם לקחת את הרכבת החדשה ולעבור לצד השני של סנטה קריסטיאנה היכן שממוקמת המעלי
ואל גרדנה -
אני כן צארלס:Reאבל אין לי מה להוסיף על כל פניני הידע שזרמו לפני
בכל מקרה הרכבת מאפשרת לינה זולה יחסית בעיירה שעד כה היתה מקושרת בצורה מסורבלת לסלה רונדה ועדיין לשמור על קשר סביר עם איזור הגלישה העיקרי.
בהחלקה.
charls -
תודה לכם, אבל עוד שאלות:ממה שהבנתי מכם, באורטיזיי אין בעצם מעליות לשום מקום - כל יום גלישה נפתח קודם כל בנסיעה לסלבה? -
אורטיזיי - שאלה לצ`ארלס:Reגם אני לא צארלס אבל לפני שנה אכלתי הרבה חצץ עם האטובוסים בסלווה שהיו מפוצצים באנשים, ולא הגיעו כל כך מהר. גם אם זו לא הרכבת של טינייה אני בטוח שזה שיפור משמעותי לעומת שנה קודמת. -
תודה לכם, אבל עוד שאלות::Reלא, יש גישה לאזור שנקרא Alpe di siusi הכולל בעיקר מסלולים קצרים מתאים מאוד למתחילים וכן לאזור Seceda ו- Col raiser המהווים מעין ח של מסלולים (ומעליות) ארוכים ומצויינים בין אורטיזי וקריסטינה. אבל אם את עם נסיון של יותר משבוע אז סביר שאת רב זמן הגלישה תעביר -
תותי הרגעיכמו שכתב אלון יש באורטיזי מספיק מסלולים . בנוסף אורטיזי עיירה מקסימה. -
תותי הרגעי:Reמסכימה עם איתן, אומנם אני לנתי בסלווה, אבל לאחר ביקור באורטיזי וכשנודע לי על בניית הרכבת (שנה שעברה) אמרתי שאם אחזור, אחזור לאורטיזי, אהבתי אותה הרבה יותר מסלווה. -
אורטיזיי - שאלה לצ`ארלס:Reללא הרכבת יש צורך בקטע מסויים להעזר באוטובוס שמקשר לסט` קריסטינה. כשהיינו שנה שעברה עבדו עליה. איפה תישנו באורטיזיי? אם אין לכם במלון סאונה וכ''ו תבדקו אם יש לכם דיל עם מרכז הספורט. חויה לא נורמלית. יפעת -
תודה לכם, אבל עוד שאלות::Reלא. את עולה לססדה ומשם מתחברת לאזורים האחרים. אין לך מה לדאוג. יפעת -
תודה לכם, אבל עוד שאלות::Reגם מאזור אלפ דה סוסי את מתחברת במסלולים רחבים. המרחב עצמו ע נ ק!!!!!