השכרת ציוד במג`דל שמס
-
מישהו היה שם ויודע איפה החנות נמצאת? מישהו מכיר דרך ליצור איתם קשר? והכי חשוב האם יש שם סנובליידס להשכרה? תודה -
השכרת ציוד במג`דל שמס:Reאם תחפש יומים שלושה אחורה תגלה הודעות של חברים שהיו שם בשבת האחרונה הם בטח יוכלו לעזור לך.... -
שמישהו יעשה בקשה קישור...אני לא מוצא את זה... -
-
תשובה בשבילךהחנות נמצאת כ-200 מטרים או יותר לפני השער הצהוב, והיא ממוקמת במסעדת אבו-סאלח, ממש בכניסה למג`דל-שמס. כלומר: כשאתה מגיע לכפר ופונה פנייה חדה שמאלה לכיוון החרמון, החנות תהיה מימינך. לגבי הסנובליידס: בעל החנות הציג בפני סנובליידס, אם זכרוני אינו מטעני הם -
למה קישור? הנה ההודעה עצמהמידע חשוב לכל האנשים שרוצים להוזיל עלויות הסקי בחרמון: ביום שישי הייתי בחרמון וגיליתי חנות חדשה של ציוד סקי וסנואובורד לקניה ולהשכרה(!!!!) שנפתחה זה עתה במג`דל שמס החנות נמצאת צמוד למסעדת אבו-סאלח, כ-200 מטרים לפני השער הצהוב של הצבא. העלות לציוד סנואו -
יש למישהו טלפון של החנות? -
קצת יוזמה!!!חייג 144 ותבקש את המספר של מסעדת אבו-סאלח במג`דל שמס, משם הדרך קצרה. -
144 לא מכירים -
144 לא מכירים:Reאחרי חיפוש קצר, מצאתי טלפון של מסעדה אחרת במג`דל, תשאל אותם מה המספר. 04-6985277 מג`דל שמס אבו אלעז -
למה קישור? הנה ההודעה עצמה:Reאגב זה לא נקרא מסעדת השלום? ... charls -
למה קישור? הנה ההודעה עצמה:Reככל שידוע לי כבר היה נסיון כזה בעבר לפתוח חנות להשכרת ציוד במג`דל שמס. השמועות מספרות שאתר החרמון נלחם בהם ומספרי רכב של השוכרים הועברו לשער ונוסעיהן נענשו ע''י חניה בחניון התחתון וסחיבת הציוד באוטובוס.... הלואי שאלו שמועות סרק.