חופשת סקי ל - 3-4 ימים
-
שלום לכולם, מישהו מכיר אפשרות לחופשת סקי בחבילה קצרה לשלושה ארבעה ימים כולל טיסות לאתר כל שהוא בצרפת באמצע חודש פברואר. קלאב מד נותנים חבילות רק לשבוע ואני מחפשת חבילה ממש קצרה כי אין לי אפשרות לסוע לשבוע. תודה. -
לצרפת - קצת בעייתיהבעיה הראשונה היא שאין טיסות צ`רטר לפרק זמן קצר. זה מחייב אותך לטיסה סדירה, ואז תוכלי: 1. לטוס עם מאלב לז`נבה (דרך הונגריה). יעלה לך 400$, וישרוף לך חצי יום שלם בהונגריה (מגיעים לז`נבה מאוחר בלילה). רכב בזנ`בה, נסיעה של שלוש שעות, ואת באלפים הצרפתים. יש -
לצרפת - קצת בעייתי:Reדורון שלום, תודה על עזרתך. האם יש לך טלפונים של סוכנויות שמתעסקות עם הרכבת נסיעה כזו? ציינת את סקי דיל - איך אני יוצרת איתם קשר. תודה, גלית. -
קישוריתwww.skideal.co.il -
לצרפת - קצת בעייתי:Reסקידיל: www.skideal.co.il. אני לא סוכן שלהם ולא כלום, ואפילו לא יכול להמליץ (שמעתי מחבר שהם בסדר, אבל טרם ניסיתי בעצמי). אנדורה - את איסתא בטח תשיגי לבד. הפ גם מוכרים טיסות עצמאיות לז`נבה או למינכן. אישית אני אלך השנה כל סופ''ש בצ`כיה. דיווחים - בפברואר -
?גליתו`ש - קצר, איך אפשר -
קישורית:Reבנוסף ראיתי השנה שיצאו לאיסתא חבילות לשלושה עד ארבעה ימים במחירים לא רעים ..שווה לבדוק . charls -
לצרפת - קצת בעייתי:Reדורון באמת בחן וניתח את האופציות הסבירות. גם אני מוגבל השנה ואם אסע זה יהיה ל- 3-4 ימים. הכוונה המקורית היא ל- Skiwelt באוסטריה (בעיקר בשל הקירבה למינכן והמלצותיו של יוחנן). לאחר בחינת כל האילוצים אופצית לופטהנזה נראית לי הכי סבירה כשהמחיר הכולל של הסיפור