קורס צלילה במקסיקו
-
ציתי לשאול מהם האתרים המומלצים לקורסי צלילה במקסיקו (באזור שממקסיקו סיטי דרומה ועד לאזור קנקון), כמה ימים הם נמשכים וכמה זה צריך לעלות. תודה -
קורס צלילה במקסיקו:Reאהלן מאיה ! המקום המרכזי לצלילות במקסיקו הוא אי העונה לשם קוזומל. ההגעה לאי היא במעבורת שיוצאת מפלאיה דל כרמן. קחי בחשבון שקורס צלילה במקום ובעיקר צלילות יקרות משמעותית מצלילות מהונדורס (אוטילה) , קורס צלילה יעלה באזור 160-200$ לכל אחד מהקורסים (open -
קורס צלילה במקסיקו:Reאם כבר יש לי את שני הקורסים שדיברת עליהם (שני כוכבים), יש אפשרות לעשות שם קורס יותר מתקדם? -
קורס צלילה במקסיקו:Reבקוזומל אפשר לעשות את כל הקורסים של Padi , אני מניח שמה שאת רוצה זה Dive Master (צריך בשבילו גם קורס הצלה). אבל אני ממש ממליץ לך לשקול לעשות את זה באוטילה שבהונדורס כי זה קורס ארוך (משהו כמו חודשיים - זה קרוב ל-100 צלילות) ובאוטילה הרבה יותר זול וגם הרבה -
קורס צלילה במקסיקו:Reשלום אם את עדיין בארץ , הכי יעיל וזול לעשות את הקורס בארץ. מומלץ לכל מי שחושב על צלילה בעולם. -
קורס צלילה במקסיקו:Reיש לי 2 כוכבים, אתם יכולים להמליץ לי על מספר אתרים מומלצים לצלילות? ואם אתם יודעים, אז מה המחיר פחות או יותר לצלילה, כולל השכרת ציוד? תודה -
קורס צלילה במקסיקו:Reלמטיילים במרכז אמריקה בתאריך 5-7 לספטמבר ייערך סוף שבוע מעניין בכפר נופש איכותי. יציאה בהסעה מאורגנת מאכסניית המטיילים. מספר מקומות מוגבל. כמו-כן מידע על הפעילות במשך כל ימות השנה: אכסניית המטיילים הישראלים במכסיקו סיטי. האכסניה ממוקמת בשכונת היוקר -
קורס צלילה במקסיקו:Reהאם משהו יודע את השמות של מועדונים בקוזומל ו בהונדורס ואת הכתובות שלהם על מנת לרבל מהם פרטים