כשר בתאילנד?
-
יש מצב לאוכל כשר בתאילנד?(בנקוק איים וצ`אנג מאי) -
כשר בתאילנד?:Reבבנגקוק יש את בית חב''ד שם יש מסעדה כשרה (ולא רעה) בקשר לאיים הייתי בקוטאו קוסמוי וקופנגן בשלושתם יש אם לא אוכל ישראלי (כמו בBENS DIVING RESORT) כמו בקוטאו אז מסעדות ישראליות כמו בקופנגן וקוסמוי בכשר להכשר של האוכל הזה אני לא בטוח בצפון לא הייתי -
כשר בתאילנד?:Reחזרתי לאחרונה מתאילנד בבנקוק יש מסעדה כשרה בשרית כשרה בבית חבד מרחק של דקה שתים מהקוואסן בצאנג מאי ישנה גם מסעדה בשרית כשרה המסעדה נמצאת בבית חבד של צאנג מאי סמוך לשוק הלילה ולמלון פלאזה ארוחת צהריים מלאה ב-80 בהאט אוכל טעים זול והכי חשוב כשר. -
כשר בתאילנד?:Reבתור דוסית כשרה למהדרין שהיתה גם באיים, צר לי לבשר לך שתאילנד באופן כללי היא הכי לא ידידותית למשתמש הדתי. כמו שכולם אמרו פה, יש את בית חב''ד, אבל חוץ ממנו יש לך בבנגקוק פתאי צמחוני (בקאואסאן), תירסים מבושלים, פירות ושייקים, ופרינגלס - כמובן. באיים זה קצ -
כשר בתאילנד?:Reלגבי דגים באיים , אפשר לוותר על נייר הכסף מהבית בערב הדייגים פורסים את מרכולתם וניתן לבחור דג בשם סנייפר שהוא קרוב משפחה של האמנון (יש אדום ויש לבן) וכן מקרל וסרדין ה''טבח'' ישמח ללבצע את הוראותיך ולעטוף את הדג בנייר כסף ולצלות על גריל פחמים מומלץ להדג -
יש בית חבד בצ`אנג מאי.