זהירות - אופיר טורס!
-
ברצוני לשתף גם את שאר ציבור הגולשים בתרמית והשקר של חברת אופיר טורס, אשר מייצגת ומשווקת את מועדני ולטור בישראל. אנחנו חבורה של מספר גולשים אשר רכשה חבילת סקי במועדון ולטור ססטרייר לפני כשלושה חודשים. מטרת הרכישה המוקדמת נועדה להבטיח הנחה משמעותית ב -
זהירות - אופיר טורס!:Reמי שנוסע לסקי לא ראוי לו להתעסק בזוטות מעין אלה חלק מהכיף של הסקי זה התהליך שלפני הנסיעה לדעתי אתה עושה מזבוב פיל כמו לצערי הרבה צרכנים צרחנים מי שרוצה להתעסק בשטויות אלו מקומו בבית המשפט ולא על המסלולים תהנה בגלישה -
זהירות - אופיר טורס!:Reלא ראוי להתעסק ב''שטויות'' האלה? מה אתה אומר?! אז לשלם סתם עוד כמעט 100$ לאדם רק כי לאופיר טורס התחשק? ממש לא נראה לי. אחרי קריאת התגובה שלך הבנתי איך אופיר טורס מרשים לעצמם התנהלות מעין זו. הם פשוט בונים את עצמם על פראיירים כמוך. -
תרגיעו רבותי תרגיעו...שניכם זקוקים לחופשת סקי... בלי להתייחס לעניין עצמו נראה לי שגלישה קרירה לא תזיק לכולנו... השאירו את הוכחנות לפוליטקאים... -
תרגיעו רבותי תרגיעו...:Reבלי להכנס לעניין הרוגע, אני מסכים בהחלט עם הסטודנט. לפני כחצי שנה היה לי אותו דבר עם הדקה ה90. הזמנתי כרטיס יום לפני הטיסה, ועשר שעות לפני ההמראה, הודיעו לי שאני צריך לשלם עוד 50$ לכטיס, והשהיה שלי התקצרה ביום. אם אני לא מוכן לסםוג את העלות, אני יכול לבטל -
זהירות - אופיר טורס!:Reהסטודנט כל -כך צודק, שוב אנחנו נחשפים לפרצופם האמיתי, וכל המרגיעים למינהם, או שהם טיפשים וצבועים או שהם עשירים וצבועים בכל מקרה (צבועים) והם מספקים את ההסבר למה דברים כאלה קורים. הכי חשוב זה להבין (אם כל הצער) שכמעט כולם רמאים (לי יש סוכנת נסיעות מדהימה -
זהירות - אופיר טורס!:Reאנחנו גם קבוצה שנוסעת לסקי ומאופיר טורס הודיעו לנו במפורש וגם הראו לנו בחוברת שכתוב שהנוסע צריך לשאת בכל שינוי בשער החליפין או בשערים המצטלבים של המט''ח או במרכיבי הסקי הנ''ל החל מיום 1.10.02 ואנחנו כבר שנים נוסעים באופיר טורס ותמיד קיבלנו יחס טוב והוגן -
זהירות - אופיר טורס!:Reצרכן נבון לפעמים שלא באשמתו מגיע למצב של צרחן . סטודנט יקר אתה יותר מצודק , איכשהו תמיד שזה מגיע לחופשה ואתה מייד בעמדת התייר , יש כבר תחושה שכל נותני השירותים ,גם בחול דרך אגב, שזהו מעתה אפשר עוד קצת לסחוט. ראו דוגמא כמה פעמים ניתקלתם בארץ או בחו''ל בג -
זהירות - כל העולם נגדנו!:Reלצערי גם אני לא מבינה על מה הרעש הגדול.. 1) לפני שנה רכשתי רכב חדש [קליאו חמדמודה:)] , שילמתי מקדמה ומה לעשות המחירים עלו ונאלצתי להוסיף כסף, לא נתנו לי אפילו אופציה לשלם מראש. 2) אותו כנ''ל כל חודש מכניסים לנו את האלמנט עם שכ''ד. ואני יכולה להביא ע -
אופיר טורססטודנט יקר , אני וחבריי הזמנו חבילת סקי עם אופיר טורס ( לססטרייר ב 23 בפברואר) וזכינו לשירות מקצועי ומעולה עם הזמנת החבילה , ובנוסף הוסבר לנו כי במקרה של שינוי ניכר בשער היורו ייתכן ונצטרך לשלם את ההפרש שבין שער הדולר ליורו. הדבר כתוב גם בחוברת הסקי ש -
זהירות - אופיר טורס!:Reלידיעת כל הפריאירים ואלה שמוכנים להתכופף בקלות בפני כל דרישה ביזארית של אופיר טורס ושאר הסוכנויות: לאחר מספר שיחות עם אנשי אופיר טורס (מהמחלקות השונות) נאמר לנו כי אופיר טורס תחרוג ממנהגה ותסכים לחזור לסכום העסקה המקורית בדולרים. למען הסר ספק, אין מ -
:אני אמשיך לנסוע באופיר טReסטודנט יקר, אני וחברי מבטיחים לך שנמשיך לנסוע באופיר טורס - אתה מוזמן לנסות בחברות נסיעות אחרות ואני בטוחה שתקבל יחס פחות טוב. פשוט נראה למישהו יש איטנטרס להכפיש את השם אופיר טורס !! מה דעתכם ?? -
:אני אמשיך לנסוע באופיר טReכנראה שאת ממש מטומטמת. אופיר ידועה כחברה נצלנית בעלת מודעות שירות נמוכה. אנשים כמו הסטודנטית הזו הם בדיוק הסיבה שבגללה אף פעם לא מצליחים לארגן בישראל חרם צרכנים כמו שצריך. -
זהירות - אופיר טורס!:Reסטודנט נכבד, אתה פשוט צודק. גם לי ולמשפחתי הייתה תקרית דומה למה שתיארת וכן, גם אנחנו לא ניסע בעתיד עם אופיר טורס. -
זהירות - אופיר טורס!:Reאני כבר מזמן יודעת שלא כדאי לנסוע עם אופיר בכלל לדעתי כדאי לנסוע עצמאית ולא דרך קלאב. בלכ מקרה אני מסכימה עם הסטודנט במאה אחוז וקוראת גם לחברים שלי שלא לנסוע עם אופיר. -
זהירות - אופיר טורס!:Reאני בניגוד לכולם עד היום לא נסעתי עם אופיר טורס מכאן ולהבא דוקא אסע דרכם לא יתכן שאדם שיש לו מחלת הרדיפה יגרום לחרם צרכנים שם טוב קשה לייצר אך לקלקל ניתן בקלות כל עוד אופיר טורס לא יכולה להתגונן זה פשע ללכלך עליהם לדעתי תוך מספר שנים הסטודנט הנכבד יה -
:אני אמשיך לנסוע באופיר טReאתה בטוח לא יודע על מה אתה מדבר וסתם מבלבל את המוח וכן אני אמשיך לנסוע באופיר טורס - אני קיבלתי בחברה זו גם שרות גם מחיר וגם יחס טוב. קל מאוד לעשות הכללות על חברה שמעסיקה מאות עובדים - אולי אתה נתקלת ביחס לא טוב אבל זה לא משהו גורף. -
זהירות - אופיר טורס!:Reקראתי את כל ההתכתבות (17 מכתבים) ואתמצת ב-3 משפטים (ארוכים): 1. ידוע ו''מקובל'' (לצערי), לדרוש יתרת הסכום, ע''פ השער העדכני וכאמור: ''...אופיר טורס לא המציאו את הגלגל''. 2. מי שיש לו טרוניה וטענה כנגד בית-עסק ורוצה לפרסמה בפורום, ראוי שידע כי מדובר בפרס -
אם הבנתי את הסטודנט נכון...אז הוא צודק! לפי מה שהוא מתאר אופיר טורס ראתה שהיורו התחיל `לרוץ` יותר מהר מהדולר והחליטה לעבור מדולר ליורו באמצע התקופה. ואם כך הדבר זה לא לגיטימי ולא חשוב מה כתוב באותיות הקטנות של החוזה. (אפשר להצמיד לדולר או ליורו - לא לשניהם) -
סנטורס - זו סוכנות נסיעות !אם בהשמצות עסקינן, אזי רציתי דווקא לשתף אתכם בשירות ויחס מעולים שאני מקבל מסוכנות הנסיעות - סנטורס. לפני כשנתיים הזמנתי מספר כרטיסים לטיסת צ`רטר לסקי. מחיר הטיסה נקבע כאמור ע''י חברת התעופה (או הספק) ובוודאי לא ע''י סוכנות הנסיעות. יחד עם זאת, מיוזמתה