שליחת חבילות מתאילנד לארץ
-
רציתי לדעת מה הפרוצדורה ועד כמה זה בטוח לשלוח חלק מהמטען באמצעות הדואר מתאילנד לארץ. אני מניח שזה לא יקר בהנחה שאני לא עובר את המשקל הסטנדרטי, השאלה היא אם אין בעיות מבחינת המכס בארץ (לא, אני לא מתכוון להבריח מוצרי חשמל או משהו סיטונאי, פשוט לשלוח פריט -
שליחת חבילות מתאילנד לארץ:Reלא לדאוג אחי אני שלחתי 20 קילו של קניות !!!!!!!!! לא פריטים אישיים אלא הכל קניות ושום דבר לא נעצר במכס אל תדאג , זה בטוח למדי תשלח ממקום שנקרא כחול-לבן בבנקוק - עולה 55 דולר ל 10 קילו בערך , הכל בטוח מאוד ואין מה לדאוג , שלחתי גם מסין 10 קילו בעלות מצחיק -
שליחת חבילות מתאילנד לארץ:Reקראתי את המחיר וממש זועזעתי נראה לי מאד מאד מאד מוגזם צלצל לחברת התעופה שאתה טס איתה נדמה לי שעלות היא 2$ לק''ג של אובר וויט בבנגקוק בשוק פראטונם מול מלון first house hotel יש חברת שילוח שרצתה ממני עבור משלוח אווירי 2$ לק''ג לבנין שבו יושבת החברה קור -
שליחת חבילות מתאילנד לארץ:Reשלחתי הרבה פעמים חבילות מתאילנד (דרך הדואר, בקרטונים טובים בגדלים סטנדרטיים) והכל הגיע בשלום אחרי כ-3 חודשים (בדואר ים). יחד עם זאת, מפעם לפעם המכס בארץ פותח חבילה ואם זה לא ממש בגדים משומשים - יש חיוב בתשלום מכס. לא משהו נוראי, 40-80 ש''ח. ענין של מזל -
שליחת חבילות מתאילנד לארץ:Reעליס זוכרת את המחיר? לא מוגזם מדי 5$לק''ג? -
מכס על פלאפון מתאילנדהאם מישהו יודע אם שולחים לי מתאילנד פלאפון אם אני משלם עליו מכס??????? וכמה פלאפונים אפשר לשלוח לי בפעם אחת??????????