אירופה לבד- איפה?
-
היי, לאן באירופה נחמד לנסוע לבד ומספיק מעניין בשביל להסתובב הרבה ביום? הייתי כבר ברוב מדינות אירופה - אבל אני עדיין אני שמחה להיוועץ בכם (רק לא רומא ובודפשט - הייתי שם ממש לא מזמן...). נגיד - ספרד - לא מפחיד להסתובב שם לבד? תודה
-
אירופה לבד- איפה?:Reלונדון!!! השבוע הכי כייפי בחיים שלי היה השבוע שביליתי בלונדון לבד... -
אירופה לבד- איפה?:Reכן, חשבתי על זה...
אבל הייתי שם לפני 3 שנים וזה די מרגיש כמו אתמול... זה לא יהיה טיפשי? -
אירופה לבד- איפה?:Reיוון, או יותר נכון אתונה. אםשר להצטרף לסיורי יום לכף סוניון ו/או לדלפי. -
אירופה לבד- איפה?:Reמינכן- מלא מוזאונים, חנויות יוקרה... זלצבורג-עיר מאוד תרבותית, אפשר לטייל לבד בשתיהן נסיעה טובה -
אירופה לבד- איפה?:Reברצלונה ...הייתי לבד עשרה ימים לפני כחודשיים, עשיתי כייף חיים. -
אירופה לבד- איפה?:Reבעניין לונדון והעובדה שהיית שם לפני 3 שנים - אני הייתי בלונדון כבר 6 פעמים, חלקן שנה אחרי שנה - ולא נמאס לי ממנה, כל פעם אני מגלה חלקים אחרים שלה - וכשנוסעים לבד וגם לא מבינים את השפה (כמו בהרבה מדינות אחרות באירופה) זה נראה לי כבר ממש מבאס. לונדון זה ב -
אירופה לבד- איפה?:Reוזה לא היה מבאס או מפחיד בערבים/לילות להסתובב לבד? -
אירופה לבד- איפה?:Reאני מצטערת, השאלה הופנתה כעיקרון לגבי ברצלונה (אבל נכונה לגבי כל עיר כמובן!)... קחו בחשבון שאני בחורה בת 21, ואולי בכל זאת זה מסוכן להסתובב לבד בחושך... לא? תודה
-
אירופה לבד- איפה?:Reif you`re going to stay in hostels you`re most likely to meet other people and go out with them, so you won`t be alone -
אירופה לבד- איפה?:Reלגבי לונדון - ממש לא פחדתי. שוב - עניין השפה היה מאד מרגיע. שנית - מכיוון שהסתובבתי כל היום בצורה מאד אינטנסיבית - בחלק ניכר מהערבים פשוט ''נשפכתי במלון'' כדי לצבור כוחות ליום שאחרי (אבל זה אולי כי אני יותר זקנה... היתי אז בת 31...) וכאשר יצאתי בערבים ל