רכב ל-6 + מזוודות
-
האם מישהו שכר אחד מהרכבים הבאים: פורד גלאקסי, פולקסווגן שריין, רנו אספייס? אנו צריכים רכב ל-4 מבוגרים + 2 ילדים + מקום לתיקים/מזוודה. נשמח לקבל את חוות דעתכם על נוחות הרכב והאם יש בו מספיק מקום גם למיטען. -
רכב ל-6 + מזוודות:Reזה ממש לא יספיק. הבאגז` של הפורד גלקסי הוא ממש קטן. מניסיון שהיה לנו היינו 3 מבוגרים ו- 3 ילדים והיינו צריכים לקבל את סוג הרכב הזה. למזלנו כשהגענו למינכן לא היה רכב כזה בשדה, בהתחלה זה כעסנו כי הם נתנו לנו מרצדס ויטו(כשראינו אותו אני פשוט נבהלתי) אבל בדי -
רכב ל-6 + מזוודות:Reאני מצטרפת להמלצה לא לשכור רכב ב- SIXT מניסיון רע שהיה לי עמם ברומא וניסיון זהה שהיה לחברתי במילאנו. יש להם שיטה לתת רכב מדרגה נמוכה יותר במסווה של אפגרייד. רק אם רבים ומתעקשים זה עוזר אתם וחבל על העצבים... -
רכב ל-6 + מזוודות:Reסיגלית , איזה חברה את כן ממליצה באיטליה? אשמח לדעת. -
רכב ל-6 + מזוודות:Reסיגלית איזו חברת השכרת רכב את כן ממליצה בגרמניה? -
רכב ל-6 + מזוודות:Reליפעת תודה. האם ראית את הפורד גלאקסי במציאות (כי אני מבינה שלא קיבלתם אותו)? -
רכב ל-6 + מזוודות:Reרנו אספייס רכב טוב ונוח אבל אין מקום למזוודות אם אין ברירה לקחת את הציוד בתיקי בד גדולים -
רכב ל-6 + מזוודות:Reעינת ראיתי את הרכב בעיניים ולמזלנו לא קבלנו אותו. אל תקחו את הרכב בחברת SIXT , היחס פשוט משפיל.