סקי בסרביה
-
סקי דיל מציעים יעד חדש-סרביה,עם מחיר אטרקטיבי,במלון 4 כוכבים על המסלולים,למי שמכיר ויכול לחוות דעה כלשהיא על היעד(למתחילים)אשמח. -
סקי בסרביה:Reהיי תמר! אם אני לא טועה,האתר המדובר נקרא ''קופאוניק''(kopaunic). אתר לא גדול במיוחד אך נחמד למי שמחפש חופשה זולה(לפני שהיורו נכנס..). אין לי המלצות עליו למעט קישור למטה בהצלחה שוורץ
המעט על קופאוניק -
והנה מידע יותר אמין (-: -
סקי בסרביה:Reממש תודה חסכת לי את החיפוש הבוקר.. סהכ נשמע נחמד ברמת מתחילים. -
סקי בסרביה:Reתמר, אם את מעוניינת בחוות דעת של מי שגלש שם פעמים רבות, אשמח לפנות אליו. -
סקי בסרביה:Reכיוון שהאתר משווק לראשונה עי סקי דיל,אשמח לכל חוות דעת. אנחנו מתכוונים לנסוע עם הילדים(8,11),שלהם זאת פעם ראשונה,אחד החלקים האטרקטיבים בעיסקה זה הדרכה בעברית יום שלם לילדים בחנוכה[וכריסמס] ובמחיר אטרקטיבי,כל רעיון חלופי שנראה למישהו טוב יותר יתקבל בשמחה. -
סקי בסרביה:Reלא הייתי שם אבל ראיתי תמונות והמקום נחמד... אבל בהחלט עם התקדמות הגלישה הוא עלול להיות קטן עלייך[עוד כמה שנים...] תהנו -
סקי בסרביה:Reמעניין אם ננד (ידידי הסרבי ומדריך סקי) ידריך שם בעברית. -
סקי בסרביה:Reסקי דיל שמשווקת את האתר,מוציאה מדריך מהארץ(עד כמה שידוע לי),אבל בכל מקרה במידה ונסע לשם וחבר שלך עובד במקום וביכותך לתת פרטים שלו,אשמח,יתכן ואקח לעצמי שיעורים מעבר למוצעים בעסקה-שעתיים.[לילדים זה יום הדרכה מלא]