הצילו!! טיסות פנים בספרד
-
איך אני מזמינה טיסה מברצלונה למדריד מהארץ. אני לא רוצה לנסוע על בליינד ויש לי כבר כרטיסים בינלאומיים והסוכנויות מסרבות להזמין רק את הכרטיסי פנים באתר EXPEDIA לא ניתן להזמין לארץ (למרות שמצאתי כרטיסים ממש זולים..) )-: מה עושים? -
הצילו!! טיסות פנים בספרד:Reאלה שלום, את יכולה להיכנס לאתר של איבריה (רצ''ב קישור), חברת התעופה הספרדית, ולבצע משם את ההזמנה. האתר שלהם מאובטח. אחר כך הם ישלחו לך באימייל אישור על ההזמנה וכאשר את מתייצבת בדלפק בשדה התעופה את צריכה להציג את הדרכון + האישור ולקבל את כרטיסי העלייה למט
איבריה -
הצילו!! טיסות פנים בספרד:Reזה ממש מסובך האתר שלהם הכל בספרדית.. איבריה הכי זולים?? כמה עלה לך הכרטיס? -
הצילו!! טיסות פנים בספרד:Reאכן, הדף הראשון הוא בספרדית, אבל את יכולה להפוך את הכיתוב לאנגלית בדרך הבאה: בצד שמאל, למעלה, יש משבצת שכתוב לידה idioma/language אם לוחצת עם הסמן על החץ שפונה למטה נפתחת בפנייך האופציה של השפה האנגלית ingl`s תקישי על מילה זו עם הסמן והמתיני. הדף יופיע -
הצילו!! טיסות פנים בספרד:Reהיי. יש חברת תעופה שנקראת EASYJET שמציעה מחירים נמוכים ביותר ככל שמזמינים מראש. ניתן להזמין רק באמצעות אתר האינטרנט שלהם. שם החברה. -
הצילו!! טיסות פנים בספרד:Reשלום גם אנחנו מחפשים טיסות פנים בספרד והקישור שלך מאוד עזר לנו. אבל אף פעם עוד לא הזמנו טיסות דרך האינטרנט, ורציתי לשאול אך זה בדיוק מתבצע. איפה מקבלים את הכרטיסים בארץ או בחו''ל. ואם הדפסת קבלה מספיקה. תודה שולי -
אנחנו הזמנובאינטרנט יצא ממש זול 50 יורו ואת הכרטיסים מקבלים בצ`ק אין ע הצגת דרכון וכרטיס אשראי שאיתו חוייבתם. אני גם דיברתי איתם בטלפון וזה נראה לי הכי משתלם ככה -
easyjetאכן הזמנתי טיסה באינטרנט עם חברה זו - אבל לא ביררתי - האם אני צריכה להופיע גם עם הכרטיס אשראי שחוייב או רק הדרכון ומס` ההזמנה???? -
easyjet:Reכן