דו''ח מהירות בחו''ל
-
במהלך חופשת הקיץ ביקרתי בהולנד. לפני כשבוע קיבלתי מכתב מהולנד ונדהמתי לגלות שזהו דו''ח על מהירות מופרזת. נסעתי 8 קמ''ש מעל המהירות המותרת וקיבלתי דו''ח על סך 30 אירו. השאלה שלי האם אני צריך לשלם את הדו''ח ואם לא אשלם מה יכולים לעשות לי? בתודה אסף -
דו``ח מהירות בחו``ל:Reאנחנו קבלנו דו''ח בכרתים על סך 33 יורו ולמרות שעזבנו את האי העברנו את הכסף דרך גורם שלישי כי יש אפשרות שלא נוכל להכנס יותר ליוון בכלל במידה ולא נשלם. לדעתי עדיף לשלם. שתהיה לך שנה טובה וללא דו''חות. -
דו``ח מהירות בחו``ל:Reמה יכולים לעשות לך חוץ מסקילה, שריפה ושאר מיתות בעינויים משונים, זה לא לתת לך להכנס להולנד פעם נוספת. אבל ברצינות , דו''ח תנועה ,מקובל לשלם, חלק מהמחיר של נסיעה במהירות מופרזת, ובמדינה שגובים 0.25 סנט לשקית קטשופ במזללה, 8 ק''מ מעל המותר- זה נחשב הרבה. -
דו``ח מהירות בחו``ל:Reגש לשגרירות בתל אביב וברר איך אתה משלם את הדוח. -
דו``ח מהירות בחו``ל:Reאסף אל תשלם את הדו''ח אי אפשר לעשות לך כלום רק לחייב את כרטיס האשראי שהשארת בחברת ההשכרה פעם הבאה שתהיה בהולנד ותעבור עבירת תנועה אתה רשום במחשב בכל מקרה פעם תשלם את הד''ח סעו ותהנו -
דו``ח מהירות בחו``ל:Reאז בניגוד לעבר, יכול להיות (בהתאם למדיניות) שהכניסו אותך לרשימת ה-''קרוס'' ובפעם הבאה לא תוכל להיכנס לאותה ארץ, או שתצטבר לך ריבית על דו''ח לא משולם, או.....שלא יקרה לך כלום, הכל תלוי במדיניות הנוכחית. בכל מקרה ממליץ לברר כללית בשגרירות המתאימה. -
לא צריך להגיע עד השגרירות