ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

גרמניה ואוסטריה ליגת העל

פורום אירופה
    7
    23
    2914
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ספי רן הראשון
      ספי רן הראשון נערך לאחרונה על ידי

לכל מאן דבעי ! חבל לכם על כל הטיולים שאתם מבזבזים לכל מיני מדינות באירופה וברחבי העולם , אנכי נוסע כל שנה 4-5 פעמים לאוסטריה וגרמניה ולא בכדי , גרמניה ואוסטריה הם בליגה אחרת מעל כל המדינות בעולם , השאר הרחק מאחור , מי שרוצה לרדת ברמה בבקשה שלא יבקר בגר
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • afaf
        afaf נערך לאחרונה על ידי

גרמניה ואוסטריה ליגת העל:Re
        אני מסכימה עם כל מילה שכתבת , אוסטריה ארץ מדהימה , גם גרמניה. השנה נסעתי להולנד וגרמניה , כולם מעירים שהולנד מאוד יפה ואני עונה לכולם שהולנד חוורת ליד גרמניה , אוסטריה עוד עולה על גרמניה.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

נו,טוף
          דווקא יש קסם מיוחד בלא שלם ובלא מושלם. הנופים בהרי הקרפטים ברומניה,אינם משתווים לטירול האוסטרי ולאלפים השוויצרים,אבל דווקא ייפי הארכיטקטורה של בתי הכפריים,הפשטות וניחוח העבר,עושים אותם למיוחדים,כך גם טורקיה וכו`. אני נהנה גם משם וגם משם,ולעיתים אני מעדי
          • ran1
            ran1 נערך לאחרונה על ידי

צר לי ספי רן הראשון, אבל שמך הבומבסטי מעיד אלף עדויות על ברברנותך שאינה יודעת גבולות. לפני זמן רב, מספר שבועות כמדומני, סולקת מהפורום בבושת פנים על נסיונות פטטים שלך להכניס בדלת האחורית פרסומת לאתר שהוא מסווה לטיולים מאורגנים, והנה לא התעייפת וחזרת שוב.
            • eknaani
              eknaani נערך לאחרונה על ידי

אני ובעלי חזרנו לפני שבועיים מטיול בגרמניה ואוסטריה ובמיוחד התלהבתי מהניקיון מהאדיבות בביתי המלון בעיקר בעיקר מהמכנסיים המסרותיות של הבחורים וכמובן מהנוף הנוף פשוט משגע נוף שבאמת רואים רק בסרטים
              • ספי רן הראשון

שלום רן ! ראשית לא ברחתי או נעלמתי , פשוט הייתי בגרמניה ואוסטריה , שנית , אינני יודע מדוע אתה אומר באופן תמידי שאני עושה פרסומת , הרי עזרתי לאלפי אנשים וחלקם הגדול מפורום המטייל וכל זאת ללא תמורה , אלפי אנשים נעזרו ונעזרים בי עד היום לתכנן את טיוליהם ו
                • ספי רן הראשון

נו,טוף:Re
                  טומי ! אני מקבל את מה שאמרת ושמח על דעות נוספות הנוגדות את שלי , רק לא אהבתי בסוף את הקטע של המנוכר , לידיעתך דווקא בהרבה מן מקומות הפרמיטיבים כביכול יש הרבה יותר נכור , נכור החזק ביותר הוא בבלגיה וצרפת , במדינות הגרמניות הכנסת האורחים היא מס` 1 ואין ש
                  • יונית
                    יונית נערך לאחרונה על ידי

להלן שאלות מהשבועות האחרונים- 1. מה ההבדל במחירי הכניסה , ובתוכן הסיור במכרה המלח DURRNBERG או Berchtesgaden? 2. מהן שתי הדרכים המובילות לקן הנשרים ומהי עלות כניסה, הועלו 2 סכומים של 30 יורו או 70 יורו (יאן וארז ציינו סכומים שונים לכניסה משפחתית )
                    • ספי רן הראשון

יונית ! איך את מדברת על זילות וזלזול שאת בעצמך , זלזלת בגרמניה שלי , תוקפת אותי בכל הזדמנות מפני שמפריעה לך העובדה שגרמניה היא ליגה משלה , ליגת העל , את אומרת כי איני תורם לפורום , ובכן אם תעייני בדפים מתאריכים שונים תראי טיפים שלי , כנראה שאת מתעלמת ב
                      • יונית

להלן כל ההודעות שהוכנסו לפורום טיולים באירופה שהכותב שלהן ''ספי רן הראשון''. חוץ מידע כללי על מהי גרמניה עבורך והתנגחות עם מי שמגיב לך- על איזו שאלה ענית? סליחה? אין לי דבר נגד גרמניה ואוסטריה (פעם 300 שאני כותבת את זה)!!!!! יש לי נגד שיטת ההתנהלות
                        עובדות
                        • ספי רן הראשון

יונית ! יש לך דבר נגד גרמניה ואוסטריה , עובדה שכתבת לי מפורשות על ''רגישות'' , אל תתכחשי למה שאינך אוהבת , את שוב מנסה לרדת לפסים אישיים ולא ענייים , המלה גרמניה כנראה מוציאה אותך מדעתך , אינני יודע מדוע , אגב לידיעתך אנשים רואים כל מלה שאני כותב אצלכם
                          • ?
                            אורח נערך לאחרונה על ידי

שמישהו יסתום לו את הפה
                            עוד לא ראיתי מגלומן שכזה שמכנה את עצמו ספי הראשון. הבן אדם פשוט לא רואה את עצמו בראי וכנראה יש לו חוסר הבננה בסיסית בנקרא. למקרא בליל השטויות שהוא כותב, לא נשאר לי לשאול אם יש לנו עסק כאן אם מטורף ,או מטומטם חסר רגישות בסיסית שעדיף שידיר רגלו מפורום זה.
                            • ?
                              אורח נערך לאחרונה על ידי

זה חיקוי של שמיר
                              (ראש ממשלה לשעבר). ואם כבר מדברים על גרמנים/אוסטרים: בעת ביקורי שם אינני שוכח איך בדויטשה-פיקלישקאייט, שאתה כה מתפעל ממנו,וכלל לא בנימוס הם(סביהם וסבתותיהם) גררו את אבותי מבתיהם וירו בראשם(במקרה של משפחתי).וזה הרבה יותר גרוע ממה שלא עשו הבלגים הלא מנו
                              • יונית

מר ספי רן הראשון פעם שלישית -שמינית , שלוש מאות. לי -אישית, אין בעיה עם כל מדינה- נסעתי לגרמניה, ולאוסטריה. וגם אסע בעתיד. אבל זה בכלל לא ישנה מה שאכתוב. יש שני נושאים שונים : האחד- הטענה שלך כי אתה תורם ומייעץ רבות בפורום. טענה זו כנראה אין לה
                                • ספי רן הראשון

שמישהו יסתום לו את הפה:Re
                                  השלישי ! וורמס בכינויה וורמיזא היא עיר ולא עיירה , המצבות שם הם מהמאה ה- 11 ולא מהשמינית , אתה יכול לקרוא לי מגלומן , מטורף , מטומטם וכדומה , ואחרי זה אתה מדבר איתי על רגישות , במסגרת סיוריי בגרמניה אני מראה ומסביר לכל קבוצה את האורות והצללים של גרמניה
                                  • ?
                                    אורח נערך לאחרונה על ידי

הטעות שנעשתה:Re
                                    הטעות העיקרית שנעשתה, היא להתחיל לתת תגובות לאותו ספי רן. כל אחד זכאי לטעמו הוא. בשביל ספי רן גרמניה ואוסטריה הן ליגת העל ובשבילי הן חור שחור על המפה של אירופה, אז מה. בדבר אחד יונית צודקת. בפורום הזה יונית, רן וטומי כותבים הרבה ועוזרים לאנשים בצורה נהדרת
                                    • ספי רן הראשון

הטעות שנעשתה:Re
                                      משה א ! יונית רן וטומי כותבים באין מפריע , כשאני כתבתי על גרמניה ארץ האגדות , יכלו להסכים או לא להסכים , להביע דעה וכו` , במקום זה העדיפו להשמיץ ולרדת לפסים אישיים , כל טיפ שאני אתן לא יקבל יחס ענייני ובמקום זה יכתבו , מגלומן , מטורף וכו` , זכותו של כל
                                      • ?
                                        אורח נערך לאחרונה על ידי

סופשבוע רגוע
                                        מעניין. כנראה שחום יולי-אוגוסט בכל זאת עושה משהו לאנשים. בסופי השבוע האחרונים, כשמנהל הפורום שלנו לא תמיד כאן ואנשי צוות פורום למטייל שובתים מעבודה, ואין מי שירסן קצת ואולי ימחק הודעות מסויימות(במקום שבו באמת צריך למחוק), מתחילה תופעת הגרפומניה. זוכרים
                                        • ?
                                          אורח נערך לאחרונה על ידי

שמישהו יסתום לו את הפה:Re
                                          עזבו אותו לנפשו. תחו עיניו. הבן אדם סומא ועיוור וחרש ואיבד את כל חושיו. מטורף זאת מילה עדינה עבורו.
                                          • ran1
                                            ran1 נערך לאחרונה על ידי

סופשבוע רגוע:Re
                                            ברוך שובך לפורום. ואם צריך היה פרובוקטור כמו ספי רן הראשון להביא אותך חזרה, דיינו. נהנה לקרוא כל מילה שלך. חבל רק שהפרובוקטור הצליח להרגיז הרבה אנשים כאן, ולהעליב ללא צדק את יונית ואחרים. בית הכנסת של חב``ד בזלצבורג, הוא תוצר של השנים האחרונות, ואינו
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון