ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הגעה לאיי אנדמן מהארץ

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    8
    2096
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • doronavishai
      doronavishai נערך לאחרונה על ידי

מעוניינת להגיע לאיי אנדמן בתחילת מרץ ומשם להמשיך את הטיול בהודו. א. האם זהו חודש הגיוני להגיע לשם מבחינת מזג אויר ותנאים? ב. איפה כדי לנחות מהארץ בשביל להגיע לשם: בומביי או דלהי, והאם כדי לקחת טיסה פנימית או רכבת לערים שמהן יוצאות מעברות? בקיצור מה המסל
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

לא כל כך מתאים בתור התחלה
        אני לא זוכר לגבי מזג האויר, אבל זו בערך הנקודה הכי רחוקה בהודו. צריך לחצות את היבשת מבומבי וגם מדלהי בשביל להגיע לכלכותה/צ`נאי, ומשם במעבורת. אלא אם כן אתה מתעקש, אני מציע לך לטייל בניחותא, להתחיל בדלהי ולמצוא בהדרגה את דרכך לעיר שיש ממנה הפלגות לאנדמ
        • doronavishai
          doronavishai נערך לאחרונה על ידי

לא כל כך מתאים בתור התחלה:Re
          תודה לך על התשובה... (דרך אגב אני בחורה) למה לדעתך זה לא מתאים בתור התחלה? התכנית שלי בעיקרון זה לעשות את צפון הודו אבל להתחיל באנדמן... זה נחיתה קשה מדי לתחילת טיול?
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

היי, אומנם לא הייתי באנדמן, אבל טיילתי מספיק זמן בהודו כך שהכרתי מטיילים שכן היו שם. לפי הבנתי (ושוב, לא הגעתי לאנדמן) ומתמונות שראיתי, איי אנדמן מדהימים, מפנקים ומושלמים לחופשה באיים (פשוט כמו שזה נשמע). אני חושב שמה שקודמי התכוון בתגובתו שלא מומלץ לה
            • eitann71
              eitann71 נערך לאחרונה על ידי

לפי מה ששמעתי הדרך לאנדמן במעבורת היא סיוט של כמה ימים, בהחלט לא ההתחלה הנכונה לטיול. אם את רוצה להגיע לשם הדרך הקלה היא בטיסות, אבל אלה לא זולות - 200 דולר לכיוון מכלכתה, אם אני זוכר נכון. וגם לכלכתה צריך לטוס (או להעביר יממה שלמה ברכבת מדלהי). מעבר ל
              • ozone
                ozone נערך לאחרונה על ידי

ועוד אפשרות לקיצור דרך היא לקנות כרטיס טיסה עם הירדנים - הבנתי שיש להם טיסות ישירות מעמאן לכלכותה.
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

לא כל כך מתאים בתור התחלה:R
                  כמובן שלא בגלל שזו ''נחיתה קשה''. להפך. זה סוג של ''לאכול את הקינוח לפני המנה העיקרית'', אם תרצי. אנדמן הם איים טרופיים קסומים ומבודדים, עם מעט אנשים. אמנם לא הייתי שם, אבל רציתי. וחבר שלי נסע. בדקתי באתר של רויאל ג`ורדניאן, והם טוענים שיש להם טיסות ל
                  • adam20
                    adam20 נערך לאחרונה על ידי

אנדאמן/דרכי הגעה
                    בדיוק לפני שנה טסתי לאנדמאן דרך כולכתה(180$ כל כיוון) שעתיים טיסה...ואפשר לאמר שאחרי אמצע אפריל המונסונים מתחילים ככה שממולץ לא להגיע אחרי אמצע מרץ...ישנן שתי אופציות להגיע דרך כולכתה או צנאי.וזה בטיסה או במעבורת {משהו כמו 5 ימים פלוס מינוס} 2500 רופי כל
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון