ברזיל ביולי אוגוסט-דחוף
-
האם באמת יש חורף בברזיל ביולי אוגוסט? כאילו קר ואי אפשר להיות בחופים?????? אם מישהו היה שם בבקשה תענו לי כי אני חייבת לסגור טיסה בקרוב.... -
כאילו קרבאמת יש חורף. זה לא אומר שכל חופי ברזיל מושלגים, אבל זה לא הזמן האידאלי לבטן גב. יש ימים מספיק חמים גם לחופים אפילו באיזור ריו, אבל לא משהו לבנות עליו חופשה שלמה. ככל שמצפינים (ברזיל זה דבר גדול כידוע, חלקה מצפון לקו המשווה) יותר חם, גם בחופים. -
כאילו קר:Reובאיזור סלבדור? ואריאל דה אגו`דה ואיזורי החופים האלה יש ימי שמש לים? באיזה חודשיפ היית היית שם והאם יש הבדל בין יולי לאוגוסט? -
כאילו גשםסלבדור חמה אז יותר מריו באופן לא משמעותי (ואם היה ספק - זה לא שבריו קר. פשוט לא חם וכיף כמו בתקופת הקיץ שלהם). הבעיה באיזור סלבדור ביולי-אוגוסט זה שגשום. ביולי זה די השיא של הגשם, אז אם מגיעים לשם, כיוון אוגוסט עדיף. הייתי מעדיף את איזור ריו. -
לא כל כך קרהייתי גם בתקופת הקרנבל (''העונה'') וגם ביולי - בשניהם ירד גשם. ככה זה מזג אויר טרופי.... אבל, גם בחופים באיזור ריו היה מספיק לם לים (למרות שלא היה מ-מש חם) וגם בצפון (וכמו שנאמר כאן - בצפון יותר חם). היה לנו גשם גם כאן וגם כאן אבל ממש לא הרבה (עניין של מ -
לא כל כך קר:Reבריו והצפון מזג האוויר דומה.בגדול בקיץ יורד יותר גשם מאשר בחורף ובחורף די נעים ויכולים להיות ימים גם די חמים .בדרום ברזיל קר. נשמח לענות לך לשאלות והבהרות . אכסניית קינג ג`ורג` ריו - קופקבנה [email protected] טיול מהנה -
ברזיל ביולי אוגוסט-דחוף:Reאם חופים אז מנאטאל צפונה בחודשי החורף שם השמש זורחת וחם -
אנג`לה....מיצו את התשובה לשאלה ,כך שלא צריך להדחף... -
לאור תחשיבי חיוביאת בטח מאלו שמוציאה שם רע למטייל הישראלי בחו''ל, קצת נימוסים סבלנות וסובלנות לא יזיקו לך, מילא אם ההיית תורמת לשאלה שנשאלה איזו פנינה ,אבל כלום רק להציק לאחרים הלואי וההייתי יכולה לעשות לך טוב -
ברזיל ביולי אוגוסט-דחוף:Reהיי נטע.גם אני מתכנן להגיע בחודש אוגוסט לברזיל והבנתי שמחינת מזג האוויר זה בסדר גמור.האם את מחפשת שותף? -
ברזיל ביולי אוגוסט-דחוף:Reהיי אני ועוד שני חברים טסים ביולי אוגוסט לברזיל אם בא לכם שותפים... -
ברזיל ביולי אוגוסט-דחוף:Reבכיף.צור איתי קשר במייל