ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ספטמבר בארגנטינה?

פורום דרום אמריקה
    3
    10
    1095
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום אני וחברי מעוניינים לנסוע בספטמבר ל-3 שבועות בארגנטינה, אציתי לדעת אם זו עונה טובה, איפה כדאי לטייל וכמה בערך זה אמור לעלות לזוג?? אם ארנטינה לא מומלצת בעונה זו, אנחנו פתוחים להצעות אחרות... (ולא כל כך יקרות... 🙂 ) תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

מסלול מומלץ ועוד קצת...
        ספטמבר זאת עונה די גבולית, אבל עדיין ניתן לראות חלק גדול מארגטינה, וכאן אני מתכוון לצפון מרכז ארגנטינה. ההמלצה שלי למסלול היא כזאת. 1. נחיתה בבואנוס איירס, התאקלמות מהירה של יום-יומיים. 2. קורדובה, העיר השנייה בגודלה בארגנטינה. הרבה היסטוריה, בתים
        הטיפ על מפלי האיגווסו, מ-1001 טיפים.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

המון תודה
          נתן, תודה רבה רבה על התשובה המפורטת!!! עזרת לי מאד.... אולי אשתמש בשירותיך שוב בהמשך... 🙂 תודה!
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

לנתן-שאלות נוספות
            שוב תודה על הפירוט, רציתי לשאול איך מגיעים לכפרים שציינת? יש צורך ברכב? האוטובוסים זמינים שם? אילו מקומות לינה יש בכפרים ואם יוצאים מהם לטיולים באופן עצמאי, מאורגן? בתודה מראש
            • shermanyana
              shermanyana נערך לאחרונה על ידי

תשובה מעולה!
              אולי הייתי מוסיפה איכשהו את מנדוזה... אבל זה תלוי בזמן בקשר לכסף נראה לי ש1200$ לא מספיק לזוג (מניסון) אבל כמובן תלוי בכמה טורים מאורגנים אתם לוחקים, איזה קניות אותם עושים ואיפה וכמה אוכלים. בגדול רק בשביל הסדר גודל : ''רכבת לעננים'' עולה משהו בסביבות 50
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

תשובה מעולה!:Re
                תודה גם לך יאנה אנחנו שמחים לשמוע תמיד הצעות נוספות... 🙂 רציתי לשאול אם אפשר להגיע לברילוצ`ה בספטמבר או שזה ממש לא העונה? ואם כן, כמה זמן נסיעה זה מבואנוס איירס? תודה רבה בקשר לעלויות, אנחנו לא מפונקים מדי אבל גם מחפשים מקומות מספיק טובים לישון.
                • shermanyana
                  shermanyana נערך לאחרונה על ידי

תשובה מעולה!:Re
                  לא ראיתי שמדובר על שלוש שבועות.... אז הדברים קצת יותר לחוצים מבחינת הזמן. (עדיין הייתי מגיע למנדוזה, אבל זה אומר לוותר על משה ווזה כבר תלוי מה מעניין אותכם) 1300$ נראה לי יספיק,תלויע בכם( יש הרבה חנויות טובות בארגנטינה:-)) ) בואנוס איירס בארילוצ`ה -
                  מנדוזה
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה-עוד שאלה...:-)
                    היי תודה רבה על התשובות והעצות... הבנתי מהתשובה של נתן, שבסלטה יש הרבה כפרים באזור שכדאי להיות בהם. הכוונה היא ששוכרים שם רכב ומטיילים עצמאית כמה ימים ובסוף מחזירים אותו לאותה העיר?? אם כן, מהי בערך העלות לכך... ומאיפה משכירים את הרכב? תודה רבה!
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

לנתן-שאלות נוספות:Re
                      אז ככה... לכפרים הללו ניתן להגיע באוטובוסים או ברכב. השכרת רכב יכולה להוזיל או ליקר לכם את ההוצאה, תלוי איזה רכב לוקחים ובשירותים של איזו סוכנות השכרה משתמשים. אני ממליץ לא להתפתות להצעה של סוכנויות קטנות שמציעות מחירים זולים במיוחד, מכיוון שאח''כ אתם ע
                      • eladv6
                        eladv6 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה-עוד שאלה...:-):Re
                        ניתן לשכור בסלטה רכב. מאויס העלות היא בערך $400USD לפורד פיאסטה עם 400KM ליום עם השתתפות עצמית נמוכה. אפשר לקחת רכב ביותר זול ללא הגבלת ק''מ ממרינה טיוריסמו, אבל עם השתתפות עצמית מאוד גבוה. כפרים באיזור שניתן לראות זה קאצ`י (בד''כ משלבים במסלול לולאה ע
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון