מעבר מפרו לצ`ילה
-
אני אשמח לדעת על דרך מעבר מפרו לצ`ילה ולא דרך בוליביה. אם לא קיימת דרך יבשתית, אני גם אשמח לדעת... -
מעבר מפרו לצ`ילה:Reflights from lima to santiago are around u$200 if you`re interested, send me a mail yoram - travel agent - terra eden - buzios -
מעבר מפרו לצ`ילה:Reהמון תודה על העזרה, אני חושבת גם על אופציות בלי טיסה אם זה אפשרי בכלל -
מעבר מפרו לצ`ילה:Reהמון תודה על העזרה, אני מחפשת גם אופציות שהן לא בהכרח טיסהץ אם יש כאלו אני אשמח לשמוע... -
לפרו וצ`ילה יש גבול משותףבדרום פרו צפון צ`ילה ויש אוטובוסים מאיזה מקום בפרו ? -
מעבר מפרו לצ`ילה:Reאפשר לנסוע לטקנה העיר הדרומית ביותר בפרו, ושם לעבור לאריקה העיר הצפונית ביותר בצילי. המעבר פשוט ביותר. -
צביקה, עברת מפרו לצ`ילה?תודה רבה, עברת מפרו לצ`ילה? אתה יודע אוטובוסים וכאלה? -
צביקה, עברת מפרו לצ`ילה?:Reכן אנחנו הגענו לטקנה באוטובוס מארקיפה (יש אחדים במשך היום) בסביבות 1 או 2 בצהריים. בטקנה ''מסתערים'' על האוטובוסים נהגי מוניות שתמורת סכום לא גדול, דואגים לכל הקשור למעבר הגבול כולל המשך הנסיעה עד אריקה העיר הצפונית בצילי. אם יש לך שאלות נוספות שלחי ל -
פשוט מאודלוקחים אוטובוס לטגנה, זאת עיר גדולה אז יש הרבה אוטובוסים מלימה, קוסקו, ארקיפה ופונו. בטגנה הולכים לטרמינל הבין לאומי ושם לוקחים מונית (10-15 סול) לאריקה בצ`ילה, הם מסדרים את הניירת ונשאר רק לחייך יפה לפקיד ההגירה הציליאני. אם אתה כבר באריקה, יש פארק ל -
פשוט מאוד:Reתודה רבה על העזרה! אם כבר את/ה כ''כ נחמד/ה יש לי עוד שאלה שתיים בנושא... * הסלאר הוא בכלל בבוליביה לא? ואם כן לא עדיף להגיע אליו ישר מפרו? * אני אשמח לקבל את המס` של הסוכן פארקים, אם אני כבר שם אז למה לא? ובכלל יש לי רק 4 חודשים ואני לא יכולה גם את בול