אנא הצביעו - סקי או סקס ?
-
חברים וגולשים יקרים התערבתי עם ידידה שלי שאם אשאל את הגולשים - בעיקר המנוסים שבהם - מה מהנה יותר, סקי או סקס ? הרוב יצביעו בעד סקי (וסנובורד, כמובן). אנא הביעו את דעתכם (גולשות מוזמנות להשיב גם הן, כמובן....) -
אנא הצביעו - סקי או סקס ?:Reתלוי באיכות השלג מול אכות הבחורה -
ללא ספק - סנובורד טוב עדיף -
מעדיף גלישה -
אנא הצביעו - סקי או סקס ?:Reסנובורד בלי בכלל לחשוב. אני כותב לא בשמי בשביל לחסוך עוד ריב בנושא עם החברה שלי שקוראת את הפורם הזה בצורה קבועה. אם בכל זאת את יודעת שזה אני, אני אוהב אותך מאוד בכל המובנים אבל סנובורד זה מקום 1 ותמיד יהיה ואת פשוט צריכה להשלים אם זה. -
מה השאלה בכלל?אני בכלל גולש מתחיל אבל מה השאלה בכלל? אין שום ספק - סקי עדיף אבל הכי טוב סקי ואחר כך סקס (בעצם גם לפני...) -
אהבה לשלג עשתה מכם פריג`ידי -
אהבה לשלג עשתה מכם פריג`ידי:Reשלגייה - אל תקחי את זה אישית..... אנחנו לא פריג`דרים בכלל - אבל דחילק - סקס מול סונובורד ? קם-און ? כאילו - דא ? סקס הכי טוב נשכח כבר למחרת אבל ביצועים מדהימים על המסלול - נשאר לך בנשמה חצי שנה.... -
סקי, בטח שסקי! -
אנא הצביעו - סקי או סקס ?:Reכניראה שכל אלו שמעדיפים סקי יותר מסקס לא יודעים לעשות סקס -
אורית - 1:0 לטובתך -
אנא הצביעו - סקי או סקס ?:Reסקס תמיד עדיף...... אבל אם אפשר לשלב נאמר סקס באמצע המדרון ( רעיון טוב )...... זה מצויין. אולי אני אנסה את זה שבוע הבא בשוויץ :). -
אנא הצביעו - סקי או סקס ?:Reיודעים ועד איך! לקחתי שבוע הדרכה פרטית אצל מדריכה בוול טורנס. זה לא יכול להשתוות להדרכה בלתי מקצועים (אבל עם מלא רגש) של ישראלית המצויה. -
אנא הצביעו - סקי או סקס ?:Reחברים המבחן צריך להיות כזה: מציעים לכם עכשיו שבוע סקי כולל הכל היכן שתרצו(חינם כמובן) או סקס חופשי לשבוע. מה תבחרו. אני אסע לסקי. (הסקס יחכה עד שאחזור) -
אכות הישראליות=אכות השלגאו שהן קרח, או מים... -
חה חה חה חה