לונדון בסוף נובמבר מה דעתכ
-
אני צריכה להחלחט אם אני מצטרפת לבעלי ללונדון בסוף נובמבר אשמח לשמוע את דעתכם מזג אויר-האם אפשרי לטייל או שכל הזמן גשום ועוד תודה לכל העונים -
לונדון בסוף נובמבר מה דעתכ:Reלגבי הגשם- מי יודע? כ-10 ימים לפני הנסיעה את יכולה לבדוק באינטרנט [נותנים לך אינפורמציה ל-15 יום, אבל גם זה לא מדוייק לחלוטין]. בסוף נובמבר קר! אבל בלונדון זו לא צריכה להיות בעיה - הגלריות/מוזיאונים/בתי קפה/חנויות - כולם מחוממים. התלבשי בשכבות ואל תחשבי
אתר חיזוי מזג אויר
אתר הבי בי סי / מזג אויר -
טעות בלינק... צ''ל:www.bbc.co.uk/weather -
טעות בלינק... צ``ל::Reתודה אשמח לשמוע עוד דעות -
נועה פשוט צודקת -
נועה פשוט צודקת:Reבטח שלנסוע! אפילו בלי לחשוב פעמיים. לונדון יפה בכל מזג אוויר, וכמו שכבר נאמר יש מספיק מקומות סגורים לבלות בהם במידה ומזג האוויר נוראי. חוץ מזה, תמיד יש סיכוי ליפול על כמה ימים עם מזג אוויר נעים. -
נועה פשוט צודקת:Reתודה -
נועה פשוט צודקת:Reכן. עשיתי את זה אפילו בדצמבר במסגרת נסיעת עבודה שלו. ואני מגזע קפואות הרגליים קבוע. אבל לארבעה ימים, היו לי מספיק אתרים מחוממים ולא פחות מכך היו מספיק קישוטי חג המולד ברחובות המוארים. -
לונדון בסוף נובמבר מה דעתכ:Reמסכים עם כולם. לונדון בסוף נובמבר או בסוף דצמבר, נסבלת בדרך כלל. צריך לזכור, שלג באנגליה הוא דבר די נדיר , ובוודאי אינו קיים בכמויות שיש במרכז אירופה באותה תקופה. האיים האנגליים נהנים מזרם הגולף המלכך אותם וגורם לכך שהקור הנוראי מהם והלאה. נכון, קר שם -
לונדון בסוף נובמבר מה דעתכ:Reתודה לכולם