בת לבד בארה``ב
-
למרות שתכננתי נסיעה לארה``ב לבד כבר די הרבה שנים אני מתחילה להשתפן, אני די חוששת מלטייל לבד בפעם הראשונה. אני מתחילה במזרח ארה``ב ואמורה לפגוש מטייל אחר רק בקליפורניה (ז``א כמעט חודש לטייל לבד). אני יודעת שלבד בארה``ב מייקר את הטיול אבל מלבד נושא העלות- -
בת לבד בארה``ב:Reאני מודה שאף פעם לא טילתי לבד.....אבל נראה לי שכדאי שתמצאי מישהו לטייל איתו. ארהב ענקית ויכול להיות שיהיה לך קשה למצוא מטיילים אחרים שתוכלי לחבור אליהם. סביר שתהיי בסדר אם תטילי לבד אבל יש סיכוי קלוש שלא (ולא נראה לי שכדאי לך לקחת את הסיכון הזה). בואי נ -
אני שמח בשבילךטיילתי לבד ואני מבטיח לך שאם החיים הם בחירה ברע במיעוטו אז ברור שעדיף לטייל לבד. יש רגעים של בדידות, אני אפילו חויתי לילה שבו הרגשתי כמו הלילה הראשון בצה''ל (ומדבר אלייך לוחם לשעבר) אבל אלה רגעים קטנים ביחס לאושר הענק הנובע מהחופש שלך בטיול, הרי מדובר ב -
אני שמח בשבילך:Reאתה לוחם לשעבר בצה''ל. היא לא. -
אני שמח בשבילך:Reעומר תודה תודה שיפצת לי את ההרגשה! אני רואה את הלבד הזה כדבר מפחיד אבל לא תהיה לי עוד הזדמנויות לחוות את זה.. תודה על דעתך, דנה- אני באמת צריכה לחשוב על הנושא משני הכיוונים. אגב, אמנם לא הייתי לוחמת אבל גם לא הייתי ג`ובניקית (אני אפילו קצינה). -
אני שמח בשבילך:Reזה בכלל לא משנה מה הדרגה שלך ומה מנת המשכל שלך וגם לא אם יש לך חגורה שחורה בג`ודו. את בחורה. יהיו רגעים שבהם תחושי בודדה ויהיה מי שירגיש את זה. תאמיני לי - אני גם בחורה צעירה שנאלצת להיות די הרבה לבד וזה לא נעים. יש פה אחוז גבוה של סוטים ופסיכים ואני לא -
בת לבד בארה``ב:Reרק בערים הגדולות- אני אחת שמטיילת הרבה בארצות-הברית- בערים גדולות - כן. ולא להסתובב בלילה - רק מוניות. תמיד תוכלי להתקשר לחב``ד מקומי - או לקהילה היהודית ולהשתתף בארועים שלהם. בהצלחה. -
גם אני נוסעת לבדהיי האמת היא ששנה שעברה הייתי לבד בארה''ב בקונטיקט - שם עבדתי ואז נסעתי לניו יורק המדהימה לבד קצת נשמתי את המקום וחזרתי לישראל אגב,זו היתה הטיסה הראשונה שלי לארה''ב ושוב>>>לבד וגם אני בחורה!!! האמת היא שכל כך התרשמתי מארה''ב בממיוחד מניו יו -
גם אני מטיילת לבדהי, גם אני מתכננת טיול של כחודשיים לבד ברחבי ארה''ב, וגם לי זו הפעם הראשונה לבד, וגם הפעם הראשונה בארה''ב. גם אני קצת חוששת והאמת היא שהתגובות פה הלחיצו אותי הרבה יותר ממה שחשבתי. ולמרות זאת, יש לי חברה שטיילה ככה לבד בארה''ב ומאוד נהנתה, שכרה רכב ונס -
שאלה לטיילת:Reבמידה ויש לך מסלול טיול מתוכנן אני אשמח מאוד לקבל אותו, שכן אני מתכננת לנסוע שנה הבאה באותם התאריכים פחות או יותר, וגם כן לשני החופים. בנוסף אשמח לשמוע פרטים על התכנון שלך לגבי השכרת רכב או טיסות פנים, וכן לגבי עלויות. תודה! -
גם אני מטיילת לבד:Reהיי טיילת! אשמח אם תשלחי לי מייל בקשר לאפשרות להפגש בחוף המערבי! -
דנה לא הגזמת?אז מה אם הוא לוחם.כל הכבוד לו, אבל זה לא קריטריון ללטייל לבד. מדובר בארה''ב ולא בקולומביה. כל דובר אנגלית סבירה יכול להסתדר , גם היא בחורה. אז נכון, כמו שאומרת חלי, שתמיד יש משחרים לטרף, צריך לפקוח עיניים. גם בארץ לא מסתובבים במקומות חשוכים ונטושים לבד. -
גם אני מטיילת לבד:ReOK, travel alone......just take care -
no -
בת לבד בארה``ב:Reישנם יתרונות וישנם חסרונות, היתרון הגדול הוא החופש האמיתי לעשות מה שבראש שלך בלי שאף אחד יגרור אותך או ישגע אותך- במשך חודש עלולים לחטוף קריזה על השותפים, החסרון הגדול הוא ההוצאה ולפעמים השעמום בנהיגה- כבישים שלא נגמרים. אני חזרתי בשבוע שעבר מארה''ב- נס -
בת לבד בארה``ב:Reהי רוני, תודה על התגובה. יש לי מספר שאלות, שאשמח אם תוכלי לענות עליהן: 1. היכן נהגת לישון? האם באכסניות נוער או במוטלים (או משהו אחר), ועד כמה הזמנת מקום מראש? 2. עד כמה פוגשים אנשים בדרך? או - איזה חלק של הטיול יצא לך לטייל ממש לבד? 3. שאלה יותר ספצי -
בת לבד בארה``ב:Reהיי, רכב- אם את שוכרת רכב אז דעי שמחיר השכרה הוא כ- 250$ לשבוע על כך יש להוסיף מחיר די גבוה לדלק 2.20$ לגאלון.הנסיעות הם מאוד מאוד ארוכות ודי משעממות כי רב הרכוז הוא בכביש,אבל בכבישים בעלי נוף כמו כביש מספר 1 ישנם נקודות עצירה בדרך שניתן להתרשם מהדרך. ל -
בת לבד בארה``ב:Reככלל פעמיים טיילתי עם חברים ופעמיים לבד ויותר דברים ראיתי כשיילתי לבד. כמה זמן את מתכוונת לטייל בארה''ב? -
בת לבד בארה``ב:Reשוב אני, באינפורמיישן של כל מדינה בארה''ב או במרכזי מבקרים שפזורים תמיד בדרכים ניתן להשיג תמיד חוברת הנחות וקופונים למוטלים באזורים שאת מטיילת, וכך לישון בהנחות מאוד גדולות ובמוטלים טובים. החוברת היא ירקרקה ואף ניתן למצוא אותה ברשת: www.roomsaver.com -
בת לבד בארה``ב:Reתודה על כל הטיפים
אני מתכננת טיול של כחודשיים.
שאלה נוספת: האם נהגת לטייל עם חברה נוספים שפגשת בכל מיני מקומות או שרוב הזמן טיילת ממש לבד?
האם ישנת גם באכסניות בהן ישנים כמה בחדר? ואם כן איך זה? כי הבנתי שזה המקום לפגוש בו פרטנרים לטיולים קצרים.