סיני - לגבי חוף מעגנה....
-
1. משהו יודע אם בחוף מעגנה יש חדרים עם שירותים ומקלחת צמודים? או אפילו חדרים ממוזגים? וכמה זה בערך צריך לעלות? 2. האם אפשר/כדאי להגיע לשם עם רכב פרטי מהארץ? יש איפה להחנות במקום בטוח, מבלי חשש שיגנבו? -
סיני - לגבי חוף מעגנה....:Reהיי יעל, 1. במעגנה יש חושות ומן הסתם אין בהן מיזוג... 2. מגרש חניה יש בשפע - אין חשש שיגנבו (בכל מקרה כדאי לעשות ביטוח מכיוון שהביטוח שיש לרכב לא תופס בסיני...) חופשה נעימה, -
סיני-לתאיבס''ד לתאי 1. כמה עולה טיול ג`יפים בסיני? אם אתה לא זוכר בדיוק אז תגיד באיזה סדר גודל של מחיר. 2.כשעולים לסנטה לוקחים את הציוד איתנו או משאירים אותו למטה? אם משאירים- זה בטוח? 3. לא כ''כ הבנתי עד איפה מותר לי להגיע, לראס מוחמד אפשר? 4. שאלה כללית- -
מחפש שותפים לסיניבס''ד שלום אני מחפש 1-3 שותפים דתיים בני 18-20 לטיול בסיני. ביום ראשון שאחרי ט` באב עד יום חמישי או עד ראשון. 10.7-15.7-למניינם. למעוניינים... בשמחה. -
סיני - לגבי חוף מעגנה....:Reתאי הי, תודה על תגובתך, ויש לי עוד שאלה קטנה....יש חושות במעגנה עם שרותים ומקלחת בחדר? אם כן, אז אשמח לקבל המלצה + כמה זה עולה. תודה מראש, יעל -
סיני - לגבי חוף מעגנה....:Reהיי יעל, חושה היא חדרון קטן מקש ועלי דקל, חלקן על ריצפת בטון, חלקן על חול ים. כך שאין בחושה לא מזגן וגם לא מקלחת/שרותים..... והעלות כ- 15 לי''מ ללילה. חופשה נעימה, -
לישיהיי ישי, 1. לא זכור לי מחירים של טיולי ג`יפים, אך בוודאי זול ב- 50% מהארץ. תכנס לנואייבה, תחפש את סוכנות התיירות של ג`אסר וסגור איתו על מחיר (אפשר להתמקח, אך בעדינות ובצורה מכובדת). 2. אם אתה מגיע לסנטה עם רכב פרטי, אין שום בעיה להשאיר את הציוד ברכב. -
תודהתודה תאי, סוף שבוע נעים. יעל