ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נעליים-salomon

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    3
    9
    2116
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • idoelis
      idoelis נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם. מישהו שמע על חברת SALOMON שמייצרת נעליים? יש אי אילו חוות דעת על הנעליים שלהם? יש דגם ספציפי של נעל מאד רכה (לא זוכר את השם שלו). מכירים? מה דעתכם? תודה מראש.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

נעליים-salomon:Re
        אין לי אישית נסיון איתן אבל אני מכיר אישית 3 אנשים שונים עם דגמים שונים זה מזה של החברה שהתפרקו להם הנעלים או שנותר חור בגפה או שהסוליה התפרקה וכו`. (מדובר על זמן קצר ובתוך האחריות ככה שאתה מקבל נעלים חדשות אבל זה לא שווה את זה שכל הזמן הנעל נהרסת).
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

נעליים-salomon:Re
          נעליים מצוינות ובטח תמורה נהדרת לכסף שלהם (שהוא ממש סביר יחסית, עד כמה שאני זוכר). אני טיילתי איתם כמה וכמה חודשים באופן אינטנסיבי והן חזרו כמו חדשות. היתרון שלהן שהן קלות וגמישות וממש ממש נוחות.
          • ירון ה.
            ירון ה. נערך לאחרונה על ידי

כמו שתומר אמר
            יש לסלומון המון המון נעליים,וקשה לדעת על איזה בדיוק אתה מדבר. בנוסף,חשוב לדעת גם למה אתה מייעד אותם,כדי לדעת לא אם הדגם הזה טוב,אלא אם הוא טוב לך. בגדול,סלומון מוצלחים וידועים יותר בנעלי וציוד הסקי שלהם,פחות בנעליי הטיולים שלהם. הקיצר עוד מידע,אחרת ז
            • idoelis

כמו שתומר אמר:Re
              מדובר בנעליים מדגם ProSticky2. שמעתם עליהם? האם הם מיועדים לטיול תרמילאים במזרח? ובכלל, מה יש לדעת עליהם? תודה.
              • ירון ה.

ה PRO STICKY
                הוא שם כולל לבערך 3 זוגות נעליים שונות של סלומון,שמיועדות כולן לטיפוס הרים......זה מה שאתה הולך לעשות? בקיצור,עזוב אותך מהחברה,זה לא משנה איזו חברה של נעליים בחרת,יש המון חברות טובות לנעליים,חשוב שהנעליים יתאימו למה שאתה מתכנן,אז....ספר לנו מה אתה מתכנ
                • idoelis

ה PRO STICKY:Re
                  היי מדובר בנעליים ProSticky mid 2, זה הדגם כפי שרשום על הקופסא. (אני יודע שישנם דגמים נוספים מהמשפחה, אבל זה שם משפחה ושם הדגם). מתכנן טיול תרמילאים במזרח, זמן בלתי מוגבל, יחד עם טרקים בנפאל ואיפה שאפשר. סה''כ הנעליים נוחות לי מאד, אבל אני לא יודע הא
                  • idoelis

ה PRO STICKY:Re
                    היי מדובר בנעליים ProSticky mid 2, זה הדגם כפי שרשום על הקופסא. (אני יודע שישנם דגמים נוספים מהמשפחה, אבל זה שם משפחה ושם הדגם). מתכנן טיול תרמילאים במזרח, זמן בלתי מוגבל, יחד עם טרקים בנפאל ואיפה שאפשר. סה``כ הנעליים נוחות לי מאד, אבל אני לא יודע הא
                    • ירון ה.

אחד
                      אין צורך לפתוח שרשור חדש,השרשור שלך נמצא כמעט בראש הדף,תן הזדמנות לאחרים לפרסם גם הודעות. נקודתית לגבי הנעל,כל הדגמים שנושאים את השם הזה PRO STICKY ,נמצאים בסדרה שמוגדרת על ידי סלומון כסדרת שמיועדת לטיפוס על הרים,יתפרקו? רוב הסיכויים שלא,מדובר בנעליים
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון