כיסוי למוצ`ילה
-
הייתי בחנות של למטייל וראיתי כיסוי לתיק בסביבות 40 ש''ח. אני יודע שהמחיר זניח אבל זה משהו חשוב??? עוטפים בזה את התיק כל הזמן - גם בטיסה? זה לא מעורר חשד כשרואים גוש שחור מטייל על המסילה בשדה התעופה? -
כיסוי למוצ`ילה:Reא-זה לא חשוד...ככה יודעים שהוא ישראלי.. ב-אומרים שהוא חשוב ומרתיע גנבים.(כי למי יש כח להסתבך עם תיק כזה) אבל לדעתי חשוב הרבה יותר בשביל לשמור על בגדים יבשים בטרק... וואוו...נראה לי שמצאתי את הייעוד של זה...:-) -
כיסוי למוצ`ילה:Reמומלץ מומלץ החום, זה טוב לכשיורד גשם זה שומר על התיק וגם אחרי כמה חודשיים כשהמוצילה מפוצצת בדברים אז שמים בשק... -
כיסוי למוצ`ילה:Reלדעתי זה דווקא לחלוטין לא הכרחי. המוצ`ילה שלי עברה כמה וכמה יבשות ללא כיסוי תיק, ונשארה בסדר גמור, הבגדים נשארו יבשים ואפילו לא גנבו ממנה שום דבר. אם התיק שלך בא עם כיסוי גשם חלקי זה מספיק בהחלט לדעתי, וגם אם לא אז אפשר להסתדר בלי בעיה. -
כיסוי למוצ`ילה:Reלי זה בהחלט הציל את המוצ`ילה כמה פעמים... באמצע נסיעת לילה התחיל גשם מטורף וכל תא המטען התמלא בתערובת עסיסית של מים בוץ ושמן...(זה אומנם היה בהודו אבל לא היה חסר שזה היה קורה לי גם בדרא''מ) מה גם שמאוד נח לנעול ככה את המוצ`ילה - אתה שקט שאף אחד לא פתח -
לדעתי חובה-לך על זה -
כיסוי למוצ`ילה:Reאת הכיסוי אתה לא שם על המוצ`ילה כל הזמן !!! רק ישראלים מפגרים עושים את זה. תשתמש בכיסוי רק בטרקים או אם המוצ`ילה על גג של אוטובוס ! זה כמו שתלך בארץ עם כיסוי מצ`וקמק כזה על תרמיל. זה פשוט דפוק,! לא פלא שתראה רק ישראלים עושים את זה. -
אוהב עמו יחיה