נעלי ספורט
-
אני טסה לטיול של 4 חודשים במרכז אמריקה ומחפשת נעלי ספורט. לא אעשה טרקים אבל הרבה טיולי יום המוכרת בחנות הנעליים המליצה לי על new balance ואמרה שזאת החברה היחידה שיש לה נעליים עם בולמי זעזועים. מדדתי את הנעליים והם לא היו כל כך נוחות. השאלה היא אם בו -
נעלי ספורט:Reהי - גם אני נוסעת למרכז אמריקה בעוד שלושה שבועות. באופן אישי - אני לוקחת את סנדלי הטבע שלי. וגם קניתי (בהמלצת ההרצאה של הטייל שרון ש.
) נעלי ספורט.
הנעליים שלי עלו כ - 130 שקלים. של דיאדורה. סליחה על הפרסומת - אבל מ''כל נעל סנטר'' - באור יהודה. רח` -
נעלי ספורט:Reכל נעל ספורט נוחה ...לא חשוב המותג -
נעלי ספורט:Reמכוון שהשם שלי צויין כאן ...אני חייב לתמוך במגי . כל נעלי ספורט שהם נוחות לך הן טובות !!! -
נעלי ספורט:Reכדאי לוודא שהסוליה עשויה מגומי חזק ושאינה חלקה (אלא יש בה זיזים ומפרצים) למניעת החלקה (טוב בעיקר לטיולי יום לא קשים במיוחד). כל נעל ספורט שנוחה לך היא טובה! -
נעלי ספורט - המלצה חמה מאודהמלצה חמה מאחד שסובל מפלטפוס ויד לו מדרסים : נעלי ריבוק עם כריות אוויר DMX הטכנולוגיה נחשבת לנוחה בעולם אני הולך עם זה ועם נייק איר - ואי אפשר להשוות בנוסף : במרכז אמריקה בקניונים הגדולים מוכרים את הריבוקים החדשים DMX MAX שאלו הנעליים הכי נוחות ש -
נעלי ספורט - המלצה חמה מאוד:Reמצטרף להמלצה לגבי הריבוק DMX נעלתי גם נייק איר והייתי בטוח שהן הכי נוחות בעולם עד שנעלתי את הריבוק DMX, נשמע כמו פרסומת טובה אבל הכל אמת.