חיי לילה בדרום אמריקה
-
ביוני אני מתכוון לעשות טיול של 4 חודשים בברזיל פרו בוליביה ואולי קולמביה, מאחר שאני לא כ``כ בן אדם של ``טראקים מטורפים``, רציתי לדעת אם יש חיי לילה במדינות הנ``ל מלבד ברזיל? האם המדינות האלה נועדו כדי ``שיטרקו`` בהן או שאפשר גם סתם לסתלבט? תודה מראש!. -
You bet!Cusco is the party capital of South America, with parties being held every night in the large discotecas around the main squre, which are full even in Sunday. You will find nice places to go out in all other cities in Peru as well, -
חיי לילה בדרום אמריקה:Reאם אתה בקטע של להסתלבט ומסיבות,אני ממליצה על הודו ותאילנד. הייתי בהודו ונהניתי כל שניה.אומנם אני יותר טיילתי וטירקתי, אבל יש היצע גדול של מה שאתה מחפש, וגם ממש זול שם.... -
חיי לילה בדרום אמריקה:Reידעתי שיירשמו לי לנסוע לתאילנד, אבל תאילנד זה יהיה טיול אחר וקצר יותר איפשהו בחופשת סמסטר או משהו של לימודים, הטיול המתוכנן היה מקסיקו קובה קוסטה ריקה גוואטמלה, אבל לאחר שהבנו שהמזג אויר פועל לרעתנו, שיננו את המסלול קיצוני לפרו, בוליביה, ברזיל ואולי קולומ -
חיי לילה בדרום אמריקהאני ממליץ לכם לטייל בקולומביה וקוסטה ריקה. זה יתאים לאופי הטיול שלכם וגם מתאים לתקופה מבחינת מזג האוויר. כדאי לכם להתחיל בקוסטה ריקה, לטייל שם כחודש וחצי ואת השאר לבלות בקולומביה. -
קולומביה!!!!ללא ספק! יש שם כל מה שרשמת שאתה מחפש ועוד הרבה יותר חיי לילה מעולים (בוגוטה מדיגין קאלי סנתה מרתה...) חופים מהממים ומהיפים ביבשת והאנשים הכי נחמדים ביבשת!!!! כמובן שיש עוד הרבה מה לראות ולעשות בקולומביה (שלא כוללים רק טרקים) אבל לא שאלת
-
קולומביה? סדום והעמורהכל פעם שאני מתעניין בקלומביה זאת התשובה שאני מקבל ללא נימוקים, אפשר לנמק לי? רצוי בלי צנזורה.- -
קולומביה? סדום והעמורה:Reהכוונה היא למסיבות סמים וזונות בעיקר אבל שוב בתור מישהי שלא התנסתה באלה (לא בשניים האחרונים ) אני באמת יכולה להעיד שיש עוד כל כך הרבה מעבר בקולומביה. -
לאלה - זו לא היתה הכוונההבן אדם שאל לגבי מדינה עם חיי לילה טובים ומקום טוב להסתלבט בו, ולדעתי קולומביה יכולה לספק את זה. חיי לילה טובים בבוגוטה, מדג`ין וקאלי. ובחופשות גם קרטחנה וסנצתה מרתה. והסתלבטות בחופים ובמקומות מקסימים כמו חבל הקפה וסאן אגוסטין. סמים אפשר לעשות היום כמעט -
לידידאני הבנאדם האחרון שישמיץ את קולומביה כתבתי שיש שעוד הרבה מה לעשות בקולומביה וחוץ מזה זו המדינה הכי מיוחדת ושהכי נהניתי בה בטיולי ביבשת אבל למיטב הבנתי זו אכן היתה השאלה כששאל למה מתכוונים כשאומרים סדום ועמורה לא? ואני חושבת שתסכים איתי שיש אנשים שזה כן ב -
לאלהמסכים -
לא קצת מסוכן קולומביה?אני גם מתכנן טיול עוד משהו כמו שבועיים וחצי .. במסלול המשוער פחות או יותר לא כללתי את אקוודור קולומביה בעיקר בגלל שאומרים שקולומביה היא ממש מסוכנת ועם חטיפות של משהו כמו 1000 בשנה... מה גם שמעתי שיש שם את החופים המדהימים ביותר בדרום אמריקה... בכל מקרה -
לעידן22רמת הבטיחות בקולומביה למטייל הישראלי זהה לזו שבשאר מדינות דרא''מ. לגבי החופים, אכן ישנם חופים מקסימים. אם תרצה עוד מידע תוכל לקרוא את הטיפים שכתבתי על כך ב-1001 טיפים. -
אל תתבלבל תיסע!