יש טיסה מויאטנם לפיליפינים?
-
הי אני טסה ב1/2 לבנקוק ורוצה להגיע לויאטנם לשבוע ומשם לטוס לפיליפינים האם יש טיסות מהנוי למנילה או שצריך לחזור לבנקוק ????? -
איןדרך בנגקוק או סינגפור -
תודה אבי -
יש -
כרגיל אבי קופץאולי תבדוק לפני! -
יוסי אתה עייף לך לישוןמי צעק עליך בעבודה היום או אולי נכשלת במבחן שלא התכוננת למה אתה שלילי כל הזמן?????????????????? אנשים רוצים לעזור לא לקטר !!!!!!!!!!!!!!!! התמונה מקופיפי-עוד יהיו שם ימים טובים בקרוב -
לא יורד לרמתך נקודה -
את מי אתה לא אוהב??????????את זה אתה כתבת????????????????????????????? כותב ההודעה: יוסי תאריך ההודעה: 21:40 ,28/12/04 תוכן ההודעה: המחלות ... זה לא כמו מחלה בטורקיה למי שיושב בישראל זה מחלות באותה מדינה תאילנדים מהדרום באים להנגקוק ולהפך ... אף אחד לא יכול -
תאי המון המון תודה-עוד שאלהמאחר ועדיין אין לי תאריך משוער לויאטנם רציתי לדעת היכן מומלץ לקנות שם את הכרטיס למנילה ..האם יש סוכנות נסיעות מומלצת או רק דרך האתר?? -
אז......אני לא אוהב אותם אז מה? אין בזה שום סטירה וזה לא קשור לעניין העכשיוי! מה אתה מנסה להוכיח? שידיעות ומעריב כותבים שטויות? שכל הרופאים והמומחים טיפשים? שתחנות השידור בעולם סקאי,בי בי סי,סי אן אן,ערוץ1,2,10 מדברים שטויות? אף אחד לא מפריח בלוני ניסוי באו -
המקדולנד מול אנדרטתהדמוקרטיה:) -
יוסי תרגע-קבלתי תשובה כבר -
מאיפה צצתמה דחפת את עצמך משום מקום לקטע הזה? -
תתבגר...זה הדבר היחיד שיש לי להגיד לך... באמת הגזמת... אתה יותר מידי שלילי.. חייך והעולם יחייך אליך חזרה.. וחבל שאחרי אסון כזה אתה מחפש להתעסק בשטויות כאלה במקום ללמוד לאהוב את העולם ולנצל את הזמן שיש לך בו רק לטובה.. -
בבקשההיי שולי, לא התכוונתי שתקני כרטיס דרך האתר שצירפתי, זה היה רק בשביל להראות לך שיש טיסות כאלו. הצעתי היא, שתקני את הכרטיס בבנגקוק ולא בויטנאם. בבנגקוק הכרטיסים הרבה יותר זולים מאשר בכל מקום אחר. תהני, -
אבי קופץ:Reיוסי יש הרבה דברים שאתה יודע יותר טוב ממני, וחס וחלילה ומי אני שאטיף לך מוסר,או תרבות דיבור, אני חושש בנגוד לאחרים שאצלך זה לא נובע מעייפות. ולנושא בדרך כלל כל חברת תעופה טסה למדינות שמשם טסים אליה, נקרא הסכמי תעופה ומכסות טיסות ויש על זה מלחמות לא
ויטנאם אייר -
תאי-אתה מקסים-שוב תודה