יש עונה מומלצת ליסוע לקובה?
-
איך שם בסביבות יוני-יולי? -
יש עונה מומלצת ליסוע לקובה?:Reהייתי שם במאי-יוני. חם מאד אבל אפשר לטייל. יולי הוא עונה מעולה למזרח קובה - Festival de los caribes אם אני לא טועה בשם הוא הפסטיבל הגדול של סנטיאגו. קשה להשיג מקומות לינה והכל יקר אבל כנראה שזה שווה את זה. -
יש עונה מומלצת ליסוע לקובה?:Reאכן חם מאוד בקובה בתקופה הזאת, אבל זה לא חום שאת לא מכירה מהארץ... וכמו שכתב קודמי, אם את יכולה לסדר את הטיול ככה שבסביבות סוף יולי תהיי בסנטיאגו אז מאוד מומלץ, יש קרנבל מטורף, כמו ריו דה ז`נרו רק בקטנה- הכי כיף בעולם- ממש מרגישים את האווירה הקובנית הייח -
בקובה העונה טובה כל השנהמזג האויר מצויין כל השנה,יש את העונה היבשה ואת העונה הרטובה שבה יורד גשם טרופי שעה ביום אבל לא קר. אני ממליץ בחום על המזרח יותר מהאוונה. הייתי בקובה כבר פעמיים, בפעם הראשונה הייתי חודשיים ואח''כ שוב לחודש וחצי,וביוני אני נוסע פעם שלישית. אסור לוותר על ה -
יש עונה מומלצת ליסוע לקובה?:Reתמיד מצויין לטייל בקובה בקיץ יורדים גשמים כמעט בכל יום, אך, לזמן קצר בלבד -
יש עונה מומלצת ליסוע לקובה?:Reיולי מצוין ולו רק כדי להיות בקרנבל (26 ביולי)... מומלץ בחום רב (ובלחות רבה עוד יותר)... הגענו יום לפני הפסטיבל, הזמנו מקום ב-4 קאזות,כולן היו תפוסות כשהגענו בערב... אחרי כמה שעות חיפוש עזר לנו איש נפלא בשם מנריקה, ובסוף ישנו אצלו (הכתובת שלו הופיעה כאן).