ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פיליפינים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    7
    25
    8191
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • 22moti22
      22moti22 נערך לאחרונה על ידי

שלום

אני טס לפיליפינים ב28.10 עד ה8.12
      הבנתי שזה לא בדיוק העונה אבל זה איכשהו בסדר...
      אני מעוניין להיות הרבה בחופים לעשות
      צלילות, ספורט ימי אבל הבנתי שיש הר געש וגם שם אני מעוניין להיות
      אשמח להצעות על מסלול אפשרי (או מקומות שחבל לפספס)בהתאם לתנאי מזג האויר ומרחק בין מקום למקום
      (אין לי בעיה לקחת טיסה אחת או שתיים בתוך האי)

תודה רבה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • תאי
        תאי נערך לאחרונה על ידי

פיליפינים
        קצת הצחקת אותי Smile (באמת).
        איזה אי?, מדובר על 7107 איים, לא אי אחד...
        • 22moti22

פיליפינים
          חחחחח סליחה התבלבלתי
          בתוך המדינה
          הכוונה הייתה טיסה מאי אחד לאי אחר
          • Pinoy
            Pinoy נערך לאחרונה על ידי

פיליפינים
            שלום מוטי,
            ראשית בפיליפינים כל השנה זה העונה. תלוי איך אתה רוצה לטייל ומה אתה אוהב לראות. אם אתה בקטע של ספורט וצלילות למשל אז אין שום שינוי ונהפוך הוא לדומא רפטינג בצפון הוא הכי מומלץ בחודשים יולי אוגוסט כי זרם המים חזק מאוד, טיולים בגשם זה משהו שמספר לא קטן של אנשים שאני מכיר אוהבים וזה ממש לא מרתיע אותם, השמש והגשם מגיעים יחד שלא כמו בארץ שמאוד קר כשגשום.
            חופים אתה יכול לחוות מצפון ועד דרום גם במרכז הפיליפינים וגם באיים.
            אתה מגיע לזמן מספיק לדעתי לפעילויות שאתה רוצה.
            הרי געש: מאיון ותעל, אם אתה מחפש טרקים אז מאיון ואם אתה מחפש משהו עדין יותר אז תגיע לתעל, בנוגע להר הפינאטובו כנראה שתוכל להגיע לשם אוליי בדצמבר אבל אני בספק כי אין אפשרות להיכנס לא בעונה בגלל מפולות ושטפונות וכו'.
            מה התקציב שלך אם אפשר לשאול או האם יש לך מספיק לתקופה הזו מכיוון שיש לך טיסות ממקום למקום ותלוי כמה תרצה לכסות במדינה.
            בנוגע לצלילות, יש לך בבטאנגטס, סבו, בוהול, פאלאוואן, ביקול ועוד כמה מקומות קטנים, לכל המקומות האלו ניתן להגיע בטיסה, לבטנגאס ניתן להגיע ברכב וגם לביקול.
            אשמח לדעת את הסגנון שלך על מנת להמליץ לך קצת יותר

יום נעים

פיליפינו
            DSCF5655lametayel.jpg
            DSCF5655lametayel.jpg(גודל:70.14KB)

DSCF5655lametayel.jpg
            • 22moti22

פיליפינים
              אין שום בעיה עם התקציב
              אני נוסע עם 12 אלף שקל
              לא יודע אם אני יבזבז הכול אבל אני בהחלט חושב שזה מספיק לחודש....
              הסגנון שלי הוא בעיקר סתלבט...
              הרבה ים וכל מה שקשור לזה...
              נטו כיף וכמובן שאני מעוניין לשלב את ההר געש...
              ואם כמובן יש עוד משהו מעניין אז זה גם בא בחשבון
              תודה רבה על העזרה
              • Pinoy

פיליפינים
                שלום רב מוטי,

טוב אז ככה,
                בגדול רוב המטיילים שמגיעים לפיליפינים נוסעים לטראסות האורז אבל אם אתה בא לסטלבט אז לדעתי לא חובה בשבילך אבל נחמד לראות ומחובתי לציין כי יש כאלו שמסמנים וי Smile.
                עכשיו לסטלבט, חופים, ספורט ימי וצלילות.
                צלילות: בטאנגס - איזור מאוד ידוע לצלילה, נמצא כשעתיים עד שלוש ממנילה, מומלץ מאוד לצוללנים שמגיעים לפיליפינים ויש כאלו שעוברים שם לפני שמגיעים לאיים, כמו כן איזור המינדורו לא לפספס אם אתה חובב צלילה, זהו איזור דרומית מזרחית למנילה וידוע באיזורי צלילה לא רעים בכלל. לבטאנגס ניתן להגיע ברכב עם נהג או אוטובוס תלוי בתקציב ובנוחות שתבחר.
                מינדורו - איזור פווארטו גלרה מקום מומלץ לצלילה והייתי ממליץ מאוד על האיזור למרות שהוא לא ברשימת המקומות החמים של התיירים מהסיבה הפשוטה שהוא לא משווק מספיק כמו בורקאי ושאר הדרום.
                לשם מגיעים בסירה מהנמל בבטאנגס. בחודשים שאתה מגיע יכול להיות שהגלים קצת גבוהים אבל אפשרי בהחלט ועשיתי את זה מספר פעמים.

סבו, בורקאי, בוהול, פאלאוואן
                סבו - יש מספר איים סביב סבו ועיירות חוף מומלצות מאוד לצלילה, מואל בואל היא עיירה מצויינת לצלילה והייתי ממליץ להגיע לשם, אוטובוס מסבו סיטי למואל בואל ושם תוכל למצוא מועדוני צלילה מצויינים אם תרצה המלצות אשמח לתת.
                יש אי שנקרא מאלאפסקווה-ארבע שעות מסבו סיטי לסירה ומשם חצי שעה לאי, מקום מדהים ביופיו וצלילות מדהימות.
                בוהול-תוכל להגיע לבוהול מסבו תוך שעה וחצי עד שעתיים בסירה מהירה וארבע שעות בסירה רגילה, שם תמצא מועדוני צלילה לא פחות טובים, יש איזור של ריזורטים וחופים שם תוכל לעשות חיים.
                פאלאוואן - כבודו במקומו מונח, אני חושב שפאלאוואן זה המקום הטוב ביותר בפיליפינים להתפנן, חופים, טבע, ים, צלילות, מקום מדהים, לא מפותח מדי ואני ממליץ בחום.
                עד כאן נתתי לך את המקומות הידועים והמתויירים, כמובן שיש עוד כמה לא רעים אבל צריך הרבה יותר זמן ממה שיש לך וזה מצויין עד כאן.

אמרת ספורט ימי - ישנו מקום שנקרא קאמארינאס סור שנמצא בביקול, תגיע למקום שנקרא "מתחם ספורט המים של קמסור" cwc(camsur watersport complex)זהו מתחם של ספורט מים, ,תוכל למצוא שם מתקן מעולה לסקי מים, הגעה לשם מלגזפי(העיר הגדולה בביקול) לשם מגיעים בטיסה או אוטובוס ממנילה, רצוי טיסה מכיוון שזו נסיעה ארוכה מאוד.
                מלגזפי לוקחים רכב או אוטובוס לנסיעה שתארוך כשעתיים אוליי קצת יותר על מנת להגיע לקמסור. אחרי קמסור אם אתה כבר בביקול הייתי ממליץ לחזור ללגזפי או אפילו לעשות את זה לפני קמסור, הר הגעש מאיון, טרק מצויין ומהנה, טרק של יומיים עם מדריך ולינה על ההר.
                אחרי הטרק אני ממליץ להמשיך למקום שנקרא סורסוגון כי זה כבר ליד ואם אתה בקטע של צלילה אתה יכול לצלול בדונסול, מקום מדהים שתוכל לראות גם את כריש הלווייתן ואחרי כל זה לנסוע לקמרינאס סור. משם תגיע לעיר נאגה ותחזור למנילה משם, אין צורך לחזור ללגזפי יותר.
                מקווה שלא בלבלתי אותך.

אם אתה אוהב גלישת גלים יש שני איזורים בפיליפינים שהייתי ממליץ, איזור אחד שנקרא זמבלס, 3-4 שעות ממנילה בנסיעה תגיע למקום שנקרא פונדקיט שם תמצא חופים עם גלים שלא תרצה לפספס, יש תחרויות גלישה שעוברות שם.
                יש איזור נוסף שאם אתה גולש גלים אל תפספס שנקרא אילוקוס נורטה, לה-אוניון, ממליץ בחום ואפילו תחרות גלישה עולמית עוברת שם ובכלל זה מקום עם חופים מצויינים ואחלה טבע.

אני נותן לך את כל האפשרויות ואני יודע שלא תוכל להספיק את הכל אבל לפחות תדע מה האופציות שלך במסגרת ההעדפות שלך ומכאן תוכל לבחור על מנת שאוכל למקד אותך.

בבורקאי תוכל לסיים את הטיול שלך אם אתה מגיע לעשות חיים ולהתפנן, תצטרך להזמין טיסות למקומות האלו מוקדם יותר על מנת שיהיו לך מחירים טובים ובמיוחד לבורקאי.
                שם תוכל למצוא אחלה ספורט ימי, חופים לבנים ויפים ואני חושב שאתה אוהב מסיבות, תקן אותי אם אני טועה. אז זה מקום מצויין לזה.

בקיצור(ממש), תצטרך לבחור ולהתמקד על המקומות שתרצה ללכת על מנת להיות אפקטיבי ולא לבזבז זמן רב על תזוזה ממקום למקום ולא תבזבז יותר מדי כסף שגם חשוב.

סיכום: מנילה לבורקאי כשעה טיסה, מנילה סבו שעה ורבע, מנילה פאלאוואן פוורטו פרינססה כשעה טיסה. אין טיסות מבורקאי לפאלאוואן.
                חשוב לתכנן זמנים מראש אחרת הטיול מתבלגן...
                אשמח לעזור אם יש לך שאלות נוספות

פיליפינו

LAMETAYEL1.jpg
                LAMETAYEL1.jpg(גודל:53.86KB)

LAMETAYEL1.jpg
                • 22moti22

פיליפינים
                  וואי איזה מלך איזה תשובה...
                  בכל מקרה נראה לי שדי נסגרתי על המקומות
                  תגידו מה דעתכם....
                  אני רוצה להיות ב...
                  1.בבורקאי
                  2.לעשות קורס צלילה בסבו (הבנתי שיש שם מדריך ישראלי)
                  3.ללכת לצפון לוזון להר געש
                  4.הבנתי גם שאפשר לשחות עם כרישים אבל לא הבנתי איזה אי
                  5.ללכת לאל נידו
                  6.פלוואן כמובן
                  7.בוהול
                  זהו בערך....
                  עכשיו השאלה שלי היא כמה זמן אתם חושבים שצריך להיות בכל מקום?
                  ושאלה שניה היא האם להתחיל מהדרום לצפון או להפך?
                  ובאיזה סדר כדאי לעשות את המקומות שציינתי?

שוב תודה רבה על התשובות זה ממש עוזר לי

ועוד כל הצעה שעולה לכם תתקבל בברכה
                  • יוסי ל
                    יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

פיליפינים
                    בגלל בעיות מזג אויר מציע לך להשאיר את צפון לוזון ממש לסוף הטיול כאשר מזג האויר אמור להיות יותר רגוע, וגם אז זה יהיה ממש על הקצה.

לשחות עם כרישים אפשר באי מלפסקוואה.

סער הוא מדריך הצלילה בסבו. האימייל שלו:

את התוכנית תבנה לפי לוח הטיסות. למשל טיסה מסבו לפלוואן ומאל נידו למנילה.
                    • ירון
                      ירון נערך לאחרונה על ידי

פיליפינים
                      http://www.cebupacificair.com/

אחלה חברת תעופה בין האיים.
                      • http://www.cebupacificair.com/
                      • Pinoy

פיליפינים
                        טוב אז ככה,
                        1. בורקאי אחלה מקום ולא הייתי נתקע שם יותר משבוע, יש אחלה מסיבות, בד"כ בתחנות 1ו2 ורוב המסיבות הטובות בתחנה 2. בארים ופעילויות ימיות.

2. קורס צלילה בסבו, יש שם שני מדריכים ישראלים, אמנון וסער, את המייל של סער יש לך, סער נמצא בסבו וצפונה לסבו ואמנון מתרכז בסבו בד"כ אבל עושה צלילות בכל האיזור. תלוי עם מי תסתדר טוב יותר. את הטלפון של אמנון אני מאמין שתוכל להשיג דרך בית חב"ד במנילה הם אנשים נהדרים ושמחים לעזור לכל אחד בכל מקרה ובכל שעה, המון המון מטיילים מגיעים אליהם לקבל מידע על המקום.
                        מעבר לכך שיש שם מועדוני צלילה מצויינים שעובדים כבר שנים עם תיירים ותגובות טובות יש על כולם. אין דאגות.

3. צפון לוזון לא תמצא הר געש מעניין, יותר בכיוון של מזרחית דרומית או השני שהוא דרומית למנילה, איזה דרגת קושי אתה מחפש? אם אתה רוצה טיול יום של פאנן, סירה, עלייה להר עם סוסים אז זה תעל בתגאיתאי, אם אתה מחפש קצת יותר מאתגר אז זה בביקול, הר מאיון, יומיים על ההר, לינה בתחנה בדרך עם אוהלים, אם אתה צריך המלצה לאן ללכת ועם מי לדבר שם אני אשמח לעזור ולכוון.

4. יוסי ל כבר אמר על הכרישים.

5. אל-נידו מקום מדהים, נראה כמו חלום ושווה כל דקה, אבל זה לא מקום של אקשן, זה יותר להירגע.

6. אל-נידו זה פאלאוואן, פשוט שאל-נידו זה צפונית לאי פאלאוואן וחלק ממנו. אם אתה כבר בסביבה תגיע לקורון ששם גם תוכל לצלול בבוסואנגה, אחלה איזור.

7. בוהול, חופים מצויינים, טרסייר, גבעות שוקולד, אחלה צלילות גם באיזור הזה. תוכל להשכיר קטנוע ולעבור ממקום למקום וגם בסבו זה רעיון לא רע.

הייתי דווקא מתחיל מאיזור הצפון כי את הטרקים והאקשן הייתי דווקא עושה בהתחלה ומנוחה בסוף על מנת לצאת מהפיליפינים רענן Smile אבל זו בחירה שלך. היום למשל בפיליפינים מז"א נעים, שמשי ואחלה ימים לטיול, ימים גשומים יש וזה לא נורא בכלל, אם יורד גשם אז פשוט מחכים שיגמר או פשוט נהנים מהגשם החם, חבר'ה ישראלים חזרו מהצפון ונהנו שם מאוד גם בשבועות האחרונים. ההרגשה המיסטית שבימים קצת גשומים עושה את הטיול לפעמים ואתה בכלל לא מתכנן צפון אלא איזור ביקול ששם המאיון.
                        אז תתחיל עם הטרק במאיון, יומיים טרק, תראה אם אתה רוצה טיסה ממנילה לביקול, אתה יכול גם לקחת אוטובוס ממנילה אלא אם אתה צפוף בזמן אז הייתי לוקח טיסה. אוטובוס ללגזפי יקח לך בין8-10 שעות לצד.
                        משם תטוס לסבו תשהה שם לזמן של הקורס 4-5 ימים ואם אתה רוצה יש גם איים מסביב וחופים לטייל ולצלול משם תגיע לבוהול הייתי נשאר שם 4-5 ימים תלוי בהעדפות שלך(תוכל גם לטוס ממנילה לבוהול ואז מבוהול סירה לסבו) ואז יש לך שתי בחירות, או בורקאי או פאלאוואן שמשניהם תוכל לטוס למנילה ישירות בסוף הטיול.
                        בפאלאוואן אפשר להעביר זמן ארוך יותר מבסבו לדעתי.
                        שוב הכל עניין של העדפה באותו רגע.

חברת התעופה המועדפת היום היא פיליפין איירליינס, יש חברות נוספות כמו סבו פסיפיק, אייר פיליפין, סי-אייר ועוד כמה קטנות. תוכל למצוא מחירים זהים בפיליפין אייר ליינס וגם בסבו פסיפיק אם אתה מזמין קצת יותר מוקדם.

אשמח לעזור שוב ואני מקווה שהצלחתי לעזור שוב...

פיליפינו
                        palawan lametayel.jpg
                        palawan lametayel.jpg(גודל:7.40KB)

palawan lametayel.jpg
                        • 22moti22

פיליפינים
                          אוקי תודה רבה עד עכשיו רק כמה שאלות אחרונות ואני סגור....
                          1.מבורקאי לסבו אפשר להגיע במעבורת? אם כן אז כמה זה עולה וכמה זמן זה לוקח?
                          2.איך הכסף שם בהשוואה לשקל,דולר... סתם דוגמא אם רשום שטיסה עולה 1000 בכסף המקומי כמה זה בעצם?
                          זהו חברים תודה רבה
                          • Pinoy

פיליפינים
                            אז ככה,

בורקאי לסבו אל תיקח מעבורת משתי סיבות פשוטות ועוד הרבה מעצבנות, כי הטיסות והמעבורות כמעט באותו המחיר ואוליי לפעמים גם תמצא טיסה זולה יותר וגם כי לא כזה בטוח להתנייד במעבורות! ואני אשים דגש על לא בטוח.
                            1000 פזו תחלק ב45 ותכפיל ב3.70 בהנחה שאני צודק עם השערים. אתה תמיד יכול ללכת לאתרי המרות ולראות כמעט בדיוק.(תחלק בדולר ותכפיל בשקל)
                            אבל השאלה היא לא כמה זה אלא כמה אפשר לקבל ב1000 פזו.

שיהיה לך טיול מהנה

פיליפינו
                            DARANAK LAMETAYEL.jpg
                            DARANAK LAMETAYEL.jpg(גודל:54.23KB)

DARANAK LAMETAYEL.jpg
                            • Pinoy

פיליפינים

אז ככה,

בורקאי לסבו אל תיקח מעבורת משתי סיבות פשוטות ועוד הרבה מעצבנות, כי הטיסות והמעבורות כמעט באותו המחיר ואוליי לפעמים גם תמצא טיסה זולה יותר וגם כי לא כזה בטוח להתנייד במעבורות! ואני אשים דגש על לא בטוח.
                              1000 פזו תחלק ב45 ותכפיל ב3.70 בהנחה שאני צודק עם השערים. אתה תמיד יכול ללכת לאתרי המרות ולראות כמעט בדיוק.(תחלק בדולר ותכפיל בשקל)
                              אבל השאלה היא לא כמה זה אלא כמה אפשר לקבל ב1000 פזו.

שיהיה לך טיול מהנה

פיליפינו
                              • bon bon
                                bon bon נערך לאחרונה על ידי

פיליפינו
                                כל הזמן אני מחכה לעוד תגובות שלך בשביל התמונות Very Happy
                                אפשר עוד כמה בבקשה Rolling Eyes
                                • Pinoy

פיליפינו
                                  ביקשת כ"כ יפה... יש כאן כמה תמונות מהפיאסטה הפיליפינית.

שיהיה יום נעים

פיליפינו
                                  DSCF5040 [1280x768] [640x480].jpg Untitled-4 copy [1280x768] [640x480].jpg
                                  DSCF5040 [1280x768] [640x480].jpg(גודל:21.25KB)Untitled-4 copy [1280x768] [640x480].jpg(גודל:20.35KB)

Untitled-4 copy [1280x768] [640x480].jpgDSCF5040 [1280x768] [640x480].jpg
                                  • Pinoy

פיליפינו

DSCF4946 [1280x768] [640x480].jpg DSCF4978 [1280x768] [640x480].jpg
                                    DSCF4946 [1280x768] [640x480].jpg(גודל:14.13KB)DSCF4978 [1280x768] [640x480].jpg(גודל:20.23KB)

DSCF4946 [1280x768] [640x480].jpgDSCF4978 [1280x768] [640x480].jpg
                                    • 22moti22

פיליפינו
                                      אני רק רושם את התוכנית טיסות תגידו לי מה דעתכם לגבי הזמנים...
                                      ב.30 לאוקטובר מגיע לבורקאי
                                      ב7 בנובמבר מבורקאי לסבו
                                      ב26 בנומבר מסבו לפוולאן (אני יהיה בסבו,בוהול, מוולפסאקה ואולי אם יהיה עוד משהו בסביבה)(אני גם עושה בסבו קורס צלילה)
                                      ב3 בדצמבר מפוולאן למנילה
                                      ב8 חוזר לארץ
                                      זה רק התוכנית טיסות תגידו מה דעתכם
                                      תודה
                                      • Pinoy

פיליפינו
                                        אני מבין שויתרת על האי לוזון. אתה מתמקד על חופים, צלילות ופנאן...

הזמנים שנתת מצויינים, הייתי מכניס עוד משהו בזמן שאתה בסבו והסביבה. אבל אני מאמין שתמצא שם מספיק דברים, אני ממליץ לך על מואל בואל לצלילות ואחלה זמן איכות. בדרום סבו.

הייתי שוקל קצת לוזון אבל זה תלוי בבחירות שלך ואופי הטיול...

תהנה ואחלה יום

פיליפינו
                                        DSCF4960 [1280x768] [640x480].jpg
                                        DSCF4960 [1280x768] [640x480].jpg(גודל:17.47KB)

DSCF4960 [1280x768] [640x480].jpg
                                        • bon bon
                                          bon bon נערך לאחרונה על ידי

פיליפינו
                                          תמיד אמרו לי ששווה לבקש בנימוס Very Happy
                                          • מנקל
                                            מנקל נערך לאחרונה על ידי

גם לי מאוד זורם פיליפינים,אומנם בדרך להודו
                                            אבל תיתכן איזה קפיצה
                                            צריך ויזה מראש?
                                            מה העונה החמה?

סליחה אם כבר ענו ,אעבור על הכל שוב מחר:)
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון