וילך אוסטריה
-
מה מיוחד בוילך אוסטריה? מבקשת הצעה ליום סיור באיזור. תודה מיה. -
וילך אוסטריה:Reלמיה איך הגעת לוילך כשיש כל כך הרבה מקומות הרבה יותר יפים באוסטריה. לדעתי וילך היא רק עיירת מעבר מזלצבורג לקלגנפורט למי שרוצה להגיע לסלובניה ולקרואטיה. בגרוס גלוקנר כבר היית? מומלץ פי 1,000 . -
וילך אוסטריה:Reאיציק , ראשית תודה על ההתייחסות. הייתי בכל אוסטריה כולל כל הצעותיך. הפעם אנו מתכוונים לערוך טיול בקרוון, ובאתר של מוטור הום ( אתר הקרוונים) יש המלצה לטיול. הם נתנו טיול המתחיל במינכן דרך וילך אוסטריה כדי להגיע לסלובניה וקרואטייה. לכן התפלאתי שלא מצאתי על -
וילך אוסטריה:Reסליחה על ההצתה המאוחרת. גם במדריך פספורט של זאב יפת יש מעט מאוד על המקום. המקומות הבולטים הם מבנה העירייה מהמאה ה- 16 ועוד כמה בניינים אבל בשביל זה אין הצדקה לנסוע במיוחד למקום. חומר רקע תוכלי למצוא בפורטל התיירות www.tiscover.at להיכנס שם למחוז קרינת -
וילך אוסטריה:Reמעניין אותי איך הגעת למסקנה לטייל בקראוון? תנאי הלינה לא נוחים, ההכרח למצוא אתר ולהתחבר לחשמל ולמים. לדעתי גם המחיר אינו נמוך. אשמח אם תשתפי אותי בשיקולייך, ובמסקנותייך. חג שמח. -
מסכים עם איציק:Reלדעתי איציק צודק. באוסטריה/סלובניה יש אינסוף צימרים נוחים וזולים, בסך הכל לא תחסכו כסף. הנסיעה בקרוואן מסורבלת, אין גישה למקומות נידחים, צריכת דלק אדירה, התעסקות עם- מילוי מים, ריקון, מקלחות פוריטניות, כל שלושה ימים אתם חייבים להתחבר לחשמל. תחשבו על ז -
וילך אוסטריה:Reלחנוןו אינטרנט שלום. תודה לך על האינפורמציה. לא עניתי לך עד כה, מפני שהלכה לי המקלדת ומדפסת ורק היום קניתי חדשה. האמת היא שאנו מתכננים טיול בקראוון ובאתר הקרוונים של homemotor היתה הצעה למסלןל שתכננו פעם לעשות ןלא יצא. שם מציעים להגיע לסלובניה דרך ויל -
וילך אוסטריה:Reאיציק חג שמח. אני ובעלי מטיילים כבר שנים רבות . רב הטיולים היינו עצמאים. יום אחד הגענו במכונית להאג שבהולנד מאוחר בלילה ולא מצאנו מלון. החלטנו לישון באוטו בסמטא צדדית. בבוקר נכנסנו לבית קפה, התרחצנו בשרותיןם ושתינו קפה ועוגה. באותו רגע גמלה התלטה לישון ב -
וילך אוסטריה:Reאיציק חג שמח. אני ובעלי מטיילים כבר שנים רבות . רב הטיולים היינו עצמאים. יום אחד הגענו במכונית להאג שבהולנד מאוחר בלילה ולא מצאנו מלון. החלטנו לישון באוטו בסמטא צדדית. בבוקר נכנסנו לבית קפה, התרחצנו בשרותיןם ושתינו קפה ועוגה. באותו רגע גמלה התלטה לישון ב