http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3241427/srch-%D7 %9B%D7%92%D7%99%D7%92%D7%99%D7%AA#msg_3241427
ביקורות שניתנו בלמטייל: מלון מרכזי, שירות בינוני.
מלון דוכס דה ברגרה : המיקום של המלון בכיכר קטלוניה פשוט פנטסטי ונגיש לכל אתרי התיירות כולל תחבורה מהכיכר לאטרקציות בעיר.
חדרנו היה בקומה הרביעית וגודלו סביר, ייתכן שהחדרים בקומות הגבוהות גדולים יותר,המלון נמצא ברחוב שקט וצדדי וחזיתו פונה למלון רג'ינה,כך שאין לצפות לנוף כלשהו,המרפסת קטנה ביותר ובקושי שני אנשים יכולים לעמוד בה(קומה רביעית),בעורף המלון נמצאת הבריכה של המלון,ןלמען האמת קשה להגדיר אותה כבריכה אלא כגיגית קטנה,אנו כאמור היינו באוגוסט ובברצלונה חם מאוד, המיזוג בחדר היה חלש ולא אפקטיבי ולא פעם נאלצנו לפתוח את החלנות לקבל משבי אויר.
כאמור יתרונו הגדול מיקומו בכיכר קטלוניה ברחוב צדדי ושקט מאוד. מזגן חלש. בריכה קטנה. (שמואל)
אני הייתי במלון דוקאס ואף כתבתי רשמים המלון מלבד מיקום מרכזי בככר קטלוניה אין דברים טובים שאפשר להגיד עליו בריכה בגודל גיגית לא הפעילו את המזגן על קרור אלא רק איורור וחלש יחס של פקידי הקבלה לישראלים קשוח ולא לבבי האוכל סביר ממליץ על מלונות אחרים (טפירו)
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1115052/start-0/
אני גם התארחתי במלון הזה חוות דעת חיובית אין לי מלבד המיקום שלו קרוב מאוד לכיכר קטלוניה אבל יש לו הרבה מגרעות אין כמעט מזגן בחדרים הם שמים אותו על איוורור וחלש היחס של פקידי הקבלה רע מאוד לא מתיחסים אליך הבריכה בגודל של גיגית והמרפסת קטנה מאוד אין נוף לא כיף לשהות במלון הזה וחברות התיירות בארץ מציגות אותו כמלוןטוב מאוד ויקר בשבוע שהיינו שם בכניסה למלון כייסו משפחה שהייתה צריכה לחזור חזרה הנהלת המלון לא עזרה להם תשמרו על החפצים שלכם גם במלון חפשו מלונות אחרים (טפירו)
שהינו במלון דוקס הנמצא בפלאזה קטלוניה מרכז העיר. המלון מוצג כ-4 כוכבים אך לטעמנו הוא מלון של עד 3 כוכבים. מלבד מיקומו המרכזי והנוח, אין דבר חיובי אחר לומר על המלון. היחס של פקידי הקבלה רע ומזלזל, בקיץ הם מפעילים את המזגן על מאוורר ועל הכי נמוך, האוכל בבוקר סביר, הבריכה בגודל של אמבטיה ואי אפשר ליהנות ממנה. החברות בארץ מציגות אותו כמלון יקר אך זה לא כך. יש מלונות בפלאזה קטלוניה וברמברלה הרבה יותר טובים וזולים יותר. יש לציין שבמלון אין שמירה וכשהיגענו גנבו למשפחה שאמורה לנסוע חזרה לארץ את הדרכונים והכסף ופקידי הקבלה במלון לא סייעו במאומה.
המלון ברחוב מול פלאזה קטלוניה קרוב מאוד לרמברלה
חזרנו מברצלונה, השתבנו במלון דוכס דה ברגרה בכיכר קטלוניה, בין התאריכים 19-26/8/2010. ובכן, המלון ממוקם מצויין. גישה לכל מקום במטרו או רגלית בברצלונה. ממש על שדרות הראמבלה.
רק מה, המלון עצמו, הייתי מוריד לו כוכב מ - 4 הכוכבים שלו. המים באמבטיה לא ירדו, ממש כשהגענו, ולקח 4 שעות של נדנוד עד ששלחו אינסטלטור לתקן את זה. פעמיים שכחו לנקות את החדר ולהחליף מגבות. חצי יום לא היו מים חמים מפאת תקלה. והנהלת המלון אפילו לא טרחה להתנצל.
יש בסביבה מלונות נוספים שמשלמים עליהם בערך אותו מחיר. שווה לבדוק ולא לרוץ ישר לדוכס דה ברגרה. בפעם הבאה וודאי שלא אבחר בו.
נמצא בכיכר קטלוניה, המלון ממוקם 20 מטר ברחוב ברגרה.