קניית ציוד סקי דרך האינטרנט
-
האם מישהו התנסה בקניית ציוד/ביגוד סקי דרך חנויות אינטרנט בחו''ל? אני מצאתי כמה חנויות כאלה עם מחירים מאד אטרקטיביים. מצד שני, אין לי שום מושג על עלויות המכס של קנייה כזו. עכשיו, לפני שמתחיל פה בלגן לגבי תקנון הפורום, ההודעה הזו אושרה מראש עם צ`ארלס. א -
ביגוד ונעליים - חובה למדודסקי/סנובורד אפשר דרך האינטרנט. -
יכול לתת דוגמאות של האתרים? -
אסור לקנות ציוד בלי למדודציוד סקי יד שניה בארץ. אני מצאתי ציוד נהדר במחיר מצויין דרך מוכרים קונים באתרים שונים. וכאשר התייעצתי עם אנשי למטייל המקצוענים אמרו לי שהציוד שקניתי מעולה במחיר מציאה. אני גולש עם הציוד כמה שנים ומאוד מרוצה. אסור לקנות ציוד בלי למדוד תחילה. -
אני קניתי מכנסי סנובורדדרך www.cheapsnowboards.com קניתי מכנסיים שהיו עולים בארץ 1200 פלוס, במאה דולר. לגבי המידות, במכנסי סנובורד אין מידות כמו מכנסי ליוויס, המידות הן כמו בחולצות: S,M,L,XL,XXL. ויש טבלאות שמפרטות בדיוק את הטווח מידות של כל אחת. אצלי זה פגע בול. חשוב ל -
אני קניתי מכנסי סנובורד:Reהאם שילמת מכס, מע''מ בארץ? -
דוגמאות של האתרים:Re -
קניית ציוד סקי דרך האינטרנט:Reאז צדקו אלה שאמרו לקנות מחברה ידועה מניסיון שלי מכנסי ברטון ב 80$ . אין לי מושג כמה הן עולות פה אבל יש לי הרגשה שתוסיפו אפס ותורידו את ה דולר. גוגלס של בולה ב 15$ כפפות ברטון ב 40$ . הכל חדש דנדש. אני לא סוחר לכן לא אמליץ פה על חנות אבל אני סומך שמי ש