ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מילאנו או רומא?

פורום אירופה
    5
    6
    6715
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yhirsh
      yhirsh נערך לאחרונה על ידי

אנחנו זוג צעיר המתכנן לנסוע ב21 בנובמבר לאיטליה. אנו נוסעים מיום ראשון עד יום חמישי ה25 בחודש. שאלתנו האם בפרק הזמן המוקצב (ואנו מעדיפים טיולי נופים מאשר להסתובב בערים) עדיף לסוע למילאנו או לרומא? (כמובן גנקודת מוצא ראשונית)
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

מילאנו או רומא?:Re
        טיילתי פעמיים באיטליה. עד כמה שידוע לי טיולי הרים ונוף זה בדולומיטים בצפון, זה מה שאני עשיתי והיה מדהים (אולי יש מקומות נוספים שאני לא יודעת עליהם). בכל אופן, נקודת מוצא לטיול כזה היא מילאנו כיוון שהיא צפונית יותר, אבל בתוך הערים עצמן - ברור שברומא יש הרב
        • שולה
          שולה נערך לאחרונה על ידי

למרות שאיזור מילנו מתאים יותר לטיולי טבע באגמים, לא בטוחה שזו עונה מוצלחת במיוחד. ברומא מזג אויר הרבה יותר נעים. ואם יש לכם יותר מדי ימי עיר, הייתי שוקלת אולי לשכור מכונית ליומיים (אפשר גם בתחבורה ציבורית) ולצאת לטוסקנה או מפרץ אמלפי. יום ראשון עד חמישי
          • ארז מטוסקנה
            ארז מטוסקנה נערך לאחרונה על ידי

מטעמי מזג אויר והזמן הקצר עדיף רומא. אפשר לקפוץ ברכבת לפירנצה או לשכור רכב ליום יומיים ולטייל בקסטלי רומני בטיבולי ואפילו לקטקומבות נוח להגיע עם רכב. בברכה ארז
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

אני חושב שרחל דווקא צודקת ודווקא בגלל מזג האוויר כיוון שהחורף הוא גם במילאנו וגם ברומא, כך שבשניהם לא תראו נופים של הקיץ.(מה שכן ברומא פחות קר),אבל הפלוס של מילאנו זה הקרבה לדולומיטים ואתרי הסקי. אני ממליץ בחום
              • dhz
                dhz נערך לאחרונה על ידי

בלי שום ספק - לרומא. עיר הרבה יותר מענינת. גם בשבוע לא תגיעו לכל האתרים, כך שאני מסופק טם תרצו לצאת מהעיר (פרט אולי ל- Tivoli או ל- Ostia).
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון