מקומות לגייז בברזיל
-
מישהוא יודע/מכיר מקומות לגייז בסלבדור? ריו דה ז`נירו וסאו פאולו? תודה
-
לך לחפש באתרים של סוטים -
מקומות לגייז בברזיל:Reסתם דוגמא: תקתק salvador ו- gays ואני מבטיח לך שתמצא לפחות לינק אחד שיועיל לך. -
גייז זה קיצור של גייזר? -
beny-ignorance is a bliss!!and I bet his pines is bigger then yours -
מקומות לגייז בברזיל:ReJust choose any street corner in a major city in Brasil and wait for 5-10 minutes and you will find them for sure especially at night or on weekends. GOOD FUCK...ahh....LUCK I mean -
אם אין לכם משהו מועילמלבד ההתבדחויות שיש באתר והאוירה הטובה, הוא בסה``כ נועד לעזור לאנשים, כך שמי שיש לו מידע מועיל - עונה. אם אין לכם משהו מועיל לענות - פשוט אל תתייחסו ותעברו לשאלה הבאה שאולי בה תוכלו לעזור. ומעניין שהלונלי פלנט דוקא כן מצא לנכון להתייחס ספציפית למקומות מ -
תודה anat
תודה anat
-
לענתאת צודקת לחלוטין, ותגובות כאלו לא מתאימות לפורום. מה לעשות ולמנהל הפורום ולצוות האתר יש חיים פרטיים (בהנחה שלכתוב עבודה בריפוי גני באחת בלילה נקרא חיים) ובסופ''ש אנחנו לא מרבים לשוטט בפורום. מחר בבוקר צוות האתר יתן תגובה מוחצת והולמת לכל התגובות הירודות -
אני לא מבינה...מה לא בסדר במה שאססף כתב? זו בדיוק אותה המלצה כמו לבדוק בלונלי פלאנט... למה תמיד אנשים מחפשים מה לא בסדר כשהכל בסדר??? -
את מה שהיה לא בסדר...אלקנה מחק במוצאי שבת. ותאמיני כשאומרים שהיו פה הודעות לא בסדר. -
את מה שהיה לא בסדר...:Reשלום לך בחוף קופקבנה יש את הקהילה הזאת ודיגלם מתנוסס לו שם. כמו כן יש לי בספר מטיילים המלצות למקומות בילוי. טיול מהנה הוסטל קינג ג`ורג` ריו קופקבנה [email protected] -
תודה על ההגנה<-; זה גרעין ! -
אלקנה לא מחק כלום, זאת נילי -
סוף דברתודה לכולם על ההערות המעניינות אבל בסופו של דבר החלטתי לבטל את הכרטיס לברזיל. 11 יום זה לא מספיק וגם הפחידו אותי עם סיפורי פשיעה מפה ועד להודעה חדשה. תודה לכולכם!