איזה בגדים לקחת לתאילנד?
-
אהלן, אני טסה בקרוב לשבועיים תאילנד, ומתלבטת איזה בגדים לקחת איתי... קצר? ארוך? נעליים פתוחות? סגורות? האם זה נכון שבלילות מומלץ לישון עם בגדים ארוכים בגלל היתושים? תודה ושנה טובה לכולם! -
איזה בגדים לקחת לתאילנד?:Reלא לקחת כלום, לקנות הכל בבנגקוק בשוק פאטונאם, הכל זול ובמחיר של משהו כמו 200 ש''ח את קונה מלתחה שלמה -
איזה בגדים לקחת לתאילנד?:Reמתי את טסה? אני חושב שבכל זאת כדאי לקחת קצת בגדים קלים,סנדלים,כפכפים וזוג נעליים -
איזה בגדים לקחת לתאילנד?:Reתלוי מאד במידות שלך בשוק פראטונם וברוב השווקים המידות הן של התאילנדיות,והן קטנות!! אם את במידות הקטנות לא תהיה לך בעיה למצוא מידות ישראליות ''מפותחות'' לא קל למצוא - קחי את זה בחשבון שיתכן ותצטרכי לחפש אז קחי את הרוב מהארץ קצר קל וכותנה -
איזה בגדים לקחת לתאילנד?:Reכדאי ורצוי לקחת בגדים ליומיים-שלושה הראשונים ולקנות שם את שאר הבגדים (שוק פראטונם באמת הכי זול). בגדים קצרים ונוחים וסנדלים הם המומלצים+ עליונית קלה לטיסה ובקשר ליתושים מומלץ לקנות ספריי בשם OFF (בצבע כתום), לא כל כך מסריח והיתושים לא מתקרבים אליך. -
איזה בגדים לקחת לתאילנד?:Reהאם גם בצפון כדאי לקנות בגדים לטיול? בנסיעה שלי שהיא גם לשבועיים, אני מגיע לבנגקוק רק ל- 4 ימים אחרונים. בשוק בצ`יאנג מאי יש מה לקנות? יש מציאות? כדאי לסמוך עליו? -
איזה בגדים לקחת לתאילנד?:Reלא הייתי סומכת על השוק בצ`אנג מאי בקשר לבגדים. נכון שזול שם אבל הרוב מזכרות או שעונים אלא אם אתה מחפש שרוולים.הסאנדי מרקט בצ`אנג מאי גם נחמד ואפילו יותר זול אבל אין מבחר גדול בבגדים. אני מציעה לך לקנות בצפון שרוולים וחולצות פשוטות למהלך הטיול ובסוף הטיול -
איזה בגדים לקחת לתאילנד?:Reובערב לא נהייה קריר? אין לי צורך בבגדים ארוכים גם אם יורד גשם? ולגבי הספריי נגד יתושים - איפה משיגים אותו? בארץ או שם? -
איזה בגדים לקחת לתאילנד?:Reאולי חולצה עם שרוול ארוך רק אם את נוסעת לפאי וגם זה אולי?? פיתחי אתר מזג אוויר ותראי מה הטמפ` בתאילנד לגבי חומר נגד יתושים , כאן בארץ או בתאילנד בכל 7/11 יש
@ -
מיכלהיי,איפה ניתן להשיג את דוחה היתושים OFF שאת ממליצה עליו,יש בסופר פארם בארץ?! -
שוק פראטונם או פאטונאם ?!או שאלה שני שווקים שונים ? -
איזה בגדים לקחת לתאילנד?:Reלא נתקלתי ב OFF בארץ אבל בתאילנד יש אותו כמעט בכל 7\11 או במינימרקטים דומים. -
שוק פראטונם או פאטונאם ?!:Reשוק פראטונם. משום מה ישראלים קוראים לו פאטונם... -
התכוונת למלתחה ליום אחד...