גן חיות בארנהיים-הולנד
-
היי חבריי הפורום ומנהליה!! יש בארנהיים גן חיות ששמו burger`s zoo. מישהו שמע עליו? אם כן אז האם כדאי לבקר בו בעדיפות יותר גדולה מאשר גני חיות יותר מפורסמים ברחבי הולנד? (אנחנו 2 מבוגרים + 2 בנות 8,12 ) תודה על התשובות! גדעון -
גן חיות בארנהיים-הולנד:Reהי גדעון, אנחנו בקרנו בגן כשהילדים היו בגילאים דומים, ומאד נהננו. ממליצה בחום! יש בגן מספר סביבות (לא זוכרת את כולן): מדבר, סובטרופי, עופות ועוד... בכל סביבה בעלי חיים אחרים. יש גם אקווריומים ענקיים עם צוללנים. ובחצר ליד המסעדה יש גן שעשועים ענק ומיו -
גן חיות בארנהיים-הולנד:Reהיי נוף! תודה על התשובה המהירה! אני התלבטתי בין פארק הקופים או פארק dierenpark ouwehadns (בין ארנהיים לאוטרכט )ויש עוד כמה קטנים כאלה בהולנד,אז לפי המענה שלך הבנתי שגן החיות הזה הוא המועדף. כמוכן כמובן שזה לא מחליף את הדולפנריום שהוא נימצא באזור אחר בה -
גן חיות בארנהיים-הולנד:Reחד משמעי! -
שאלה ליונית-ימי שני בהולנדהיי יונית! תודה על תשובתך-הבנתי שגם את בעד גן החיות בארנהיים ושאין מחשבה להחליף את גן החיות הזה בדולפינריום-זה ברור לי ולא הייתה כוונה כזו,כמוכן לאחר עיון בספרך בהרבה מההסברים שלך על מקומות הביקור בהולנד את מפרטת לוחות זמנים אבל את יום שני את לא מזכירה י -
היי גדעוןהאם אתה יכול להעלות את התכנון שלך בהקדם? אנחנו נוסעים בעוד פחות משבועיים והייתי מאד שמחה להיעזר בתכנון שלך...אתה מפגין בקיאות ...:) תודה רבה סיגל -
היי סיגל:Reהיי סיגל!! אכן כן למרות שאני יוצא ב-4.6 לשבוע ימים ואני כבר עושה שיעורי בית כ-שנה וחצי שהכל יהיה מושלם ולכן מכאן הבקיאות שלי בחומר.... כמוכן אשמח מאד לעזור לפני ואחרי צאתי עם משפחתי להולנד. גדעון -
שאלה ליונית-ימי שני בהולנד:Reימי שני משמעותיים רק למוזיאונים ואתרים ממלכתיים(כמו ארמון המלכה בהט לו למשל). לגבי פארקים,גני חיות אין משמעות בקיץ-גם אתרים שסגורים בעונות המעבר, לעיתים קרובות פתוחים גם בימי שני. ההתייחסות שלי הייתה לבורחר ספארי בהשוואה ליתר גני החיות בהולנד, היחיד -
ליונית-תודה על המידע