יתושים, חרקים ושאר מזיקים
-
יש לי שאלה שמאוד חשובה לי למרות שלכאורה היא נראית טפשית... יש לי כרטיס טיסה לעוד חודש אבל יש לי פחד מכל חיה קטנה שזזה... מה שרציתי לשאול זה האם בהוסטלים יש ריסוס מימנלי או שיש לי סיכוי להפגש עם עכבישים מקקים או כל דבר שדומה לזה? או שהמקומות לינה נקיים -
נבזית שכמוך!אני מנעת מהשאלה הזאת כבר שלושה חודשים, רק כדי לא לקבל את התשובה הברורה מאליה. עכשיו עוררת את הג`וקופוביה. -
יתושים, חרקים ושאר מזיקים:Reאז ככה בתור מפחדת...הייתי באקוודור ופרו אז התשובה נוגעת להם- בהוסטלים שאני הייתי נפגשתי פעם אחת בג`וק אחד והוא היה קטן מספיק בשביל שאני אדרוך עליו ואסיים עניין. בערי החוף יש יותר שרצים למיניהם אבל ברחובות ולעיתים גם במסעדות...אבל בחדרים הכל תקין! בהרים -
יתושים, חרקים ושאר מזיקים:Reהשאלה היא האם זה ג`וקים כמו שלנו, תיקן אמריקאי גדול חום ומפחיד, או משהו אחר, כי כל שאר המינים ממש לא מפריעים לי. -
יתושים, חרקים ושאר מזיקים:Reהג`וקים בגודל של זבובים ישראלים... -
אתן יכולות להרגע...טיילתי 7 חודשים בדרא''מ ואני חייב לציין שבאף מקום שישנתי לא ראיתי אף ג`וק... נשמע מוזר אה? גם אני הופתעתי אבל גם במקומות המסכנים ביותר לא ראיתי. זה לא אומר שאין !! אבל המצב לא נורא. לגבי הג`ונגלים - גם לא נפגשתי עם דברים נוראיים חוץ מיתושים...