מתי כדאי לנסוע לפיליפינים
-
אני מתכנן לנסוע לטיול בפיליפינים לקראת סוף אוקטובר למשך חודש חודש וחצי. קראתי במדריכים שהתקופה מתחילה רק בסוף דצמבר - האם אפשר לטייל שם בתקופה זו? מה השפעת הטייפונים באזור זה - האם זה מסוכן? -
דצמבר - מאיהיי שי, האקלים בפיליפינים הוא טרופי - חם ולח כל ימות השנה. את עונות השנה מחלקים לשתי עונות עיקריות: העונה היבשה (ינואר-יוני) והעונה הרטובה (יולי-דצמבר). הזמן הטוב ביותר לטייל בו הוא מאמצע דצמבר ועד אמצע מאי, בשאר החודשים יש סיכוי לטייפונים מדי פעם, צרי -
מתי כדאי לנסוע לפיליפינים:Reסתם מסקרנות.. איך אפשר להוציא לשם ויזה? צריך דרכון זר בשביל זה לא? -
מתי כדאי לנסוע לפיליפינים:Reאין צורך בדרכון זר. ויזה מקבלים בכניסה,בשדה התעופה (59 יום). -
מתי כדאי לנסוע לפיליפינים:Reהיי, בשביל לספק את הסקרנות - ויזה מקבלים בכניסה (חינם) - 59 ימים. דרכון ישראלי (ויש לזה יתרון, מקבלים יותר ימי ויזה!!!). -
איך נובמבר בפיליפינים ???תאי תודה - זה שמומלץ החל מדצמבר אני כבר יודע השאלה הינה האם אפשרי לטיל שם בנובמבר (החל מה-25 לאוקטובר - למשך חודש וחצי)??? מה השפעות הטייפונים - האם זה מונע ממני להגיע למקומות מסויימים ????? האם לתכנן את הטיול באופן שונה בשל הגשמים??? תודה שי -
איך נובמבר בפיליפינים ???:Reאם אני לא טועה, עונת הטייפונים היא בעיקר בחודשי הקיץ. לא חושבת שנובמבר חם מספיק (הטייפונים הם תוצאה של משטרי רוחות ולחצים, ולאו דווקא גשמים). הכי פשוט לתקתק ''טייפונים'' ברשת ולקבל תשובה מדויקת יותר.