ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סוכנות אמינה במיין באזר

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    5
    730
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

לאחר כל הסיפורים על סוכנות ''אבי'' ו ''רפול'' במיין בזאר, האם מישהו מכיר סוכנות אמינה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ofritosh
        ofritosh נערך לאחרונה על ידי

סוכנות אמינה במיין באזר:Re
        במיין באזר, בהרי ראמה, ישנה סוכנות שפועלת כבר המון שנים, ולפי מה שהבנתי אנשים די מרוצים ממנה (מהגאסט האוס לא כל-כך). נסעתי דרכם מדלהי לפושקר וגם יצא לי להחליף אצלם דולר ליורו לפני טיסה לאירופה. לאיזו מטרה אתה צריך סוכנות נסיעות? כי אם אתה צריך סוכנות
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

אני חסיד אבי
          נותן שער חליפין טוב, מארגן כרטיסי טיסה במחיר טוב והכל עם חיוך. אפילו לקחתי דרכו סיור בדלהי וכשחזרתי לא כל כך מרוצה (לא באשמת אבי, אלא בגלל מדריך הסיור שהקדיש את רובו לחנויות, כמובן) הוא הציע לי פיצוי כספי. לא נתקלתי בשום דבר לא טוב אצלו, ובטח אחזור אל
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

אני חסיד רפול
            אני דווקא היתי ממליצה על סוכנות רפול, שנמצאת ממש בכניסה לסימטה של ההארי ראמה... אצל ראג`ו - בחור מיקצועי ואמין, שעושה הכל עם חיוך על הצד הטוב ביותר! נתקלתי לא פעם את אבי טורס ביחס בלתי אדיב ובגסות רוח, הוא די נותן הרגשה שמה שבאמת חשוב לו זה לעשות עליך כסף
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

בסך הכל בסדר
              שמעתי מקרים בהם עשו פדיחות קטנות גם ב''אבי'' וגם ''רפול'' אבל בסך הכל-שניהם עובדים עם ישראלים כבר שנים ולא יעשו פדיחות גדולות לעולם כי הם יודעים שזה יהרוס להם את השם הטוב בצ`יק (שמועות כאלה עוברות בין ישראלים במהירות...)
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון