סקי חולות באיקה - חובה?
-
אין לי כ''כ הרבה זמן בפרו. האם זה חובה, בהתחשב בזה שאני מתכננן הרבה ספורט אתגרי ברחבי פרו (רפטינג,טרקים וכו`..) -
שום דבר לא חובה.כפי שנרשם קצת למטה כל אחד ומה שעושה לו טוב. לפי איך שאתה מתאר את עצמך, נשמע שזו פעילות שמאוד תהנה אותך. אם ליסוע במיוחד לאוקצינה בשביל זה- תלוי רק בך. מעבר לזה יש עוד דברים באזור איקה כך שהחשבון שאתה צריך לעשות זה מה יותר חשוב לך :איקה או מספר ימים (מ -
תיזהראת המכה שחטפתי בבטן כשעפתי מהגלשן והתרסקתי על החול המשכתי להרגיש הרבה חודשים אחר-כך. אם אתה מחליט לעשות את זה [חוויה די חביבה, לדעתי. שום דבר מדהים. הנסיעה בבאגי לשם ובחזרה הרבה יותר מרגשת מהדבר עצמו] שמור על עצמך. ותיהנה. -
דעה שונה...ברור שכלום לא חובה, אבל לי ספציפית הסקי חולות היה אחת החוויות המיוחדות שאני זוכרת מהטיול... באמת כיף חיים, גם הבאגי וגם הסקי עצמו, משהו שאין במקומות אחרים, הקיצר- אני ממש נהנתי וממליצה ! היה מצויין.... מה גם שמבחינת זמן זה דורש מקסימום לילה אחד באיקה, וא -
בהחלט.משום מה הסיכונים שבסקי חולות לא מופצים ברבים, למרות שהם יותר גבוהים מרפטינג,בנג`י וצניחה חופשית ביחד. אין שום אמצעי הגנה ואפשר גם לגמור מזה - נא להפעיל שיקול דעת. -
סקי חולות באיקה - חובה?:Rehey i done it today and it is one of the greatest things that i done in my trip amaizing... -
חובה !!!חובה. -
לא חובהעשיתי ולא התלהבתי. -
לא חובה:Reממש לא חובה לדעתי. בקיצור, לפי התגובות כאן, תזרוק מטבע ותחליט -
לא חובה:Reלא עשיתי אבל אני מכיר מישהו שעשה וחזר לא מזמן פתח חצי ראש אותו יום